12. Robinson-deltager: Michael Kristiansen

Foto: Claus Poulsen

Når sulten begynder at gnave i tarmene, så er der måske trøst at hente for de deltagere, som er på hold med Michael Kristiansen.

Den 33-årige fabriksarbejder fra Varde er nemlig vild med kystfiskeri.

- Nu kender jeg jo ikke området herude, men derhjemme kan jeg altså godt fange fisk, smiler Michael, hvis anden store lidenskab er at støve landskaberne tynde med en metaldetektor for at finde gamle sager - mønter og smykker - som så bliver afleveret til Varde Museum.

Og så samler Michael iøvrigt på knive, men selv om de meget gerne må være med indgraverede symboler fra 2. verdenskrig - hagekors eller SS - så er Michael meget opsat på, at det ikke må misforstås derhen, at han er alt for stor fan af Hitler.

Michael har for ganske nylig fået en ny kæreste og var da også en smule trist ved udsigten til, at parret måske skulle undvære hinanden i syv uger, hvis Michael skulle gå hen og vinde ekspeditionen.

- Jeg tænker slet ikke på den halve million. Pengene er altså stadig meget langt væk, men selv om jeg måske ikke er den mest sporty, så kan alle jo vinde.

Jeg tror sagtens, jeg kan klare det fysiske og så må det vise sig, hvad der er god taktik.

Jeg vil gerne kunne se mig selv i øjnene, når jeg kommer hjem, forklarer Michael, som straks følte sig i godt selskab mned især Søren Petersen, Andrew Prasana og Villy Eenberg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close