11. Robinson-deltager: Lotte Ebdrup

Den 32-årige Københavnerpige tumler med planer om at åbne sin egen bar
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/robinson/robinson-11-jpg.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det var kombinationen af gråvejr og tømmermænd, der fik 32-årige Lotte Ebdrup til at melde sig til Robinson Ekspeditionen, da hun en søndag lå og slappede af med computeren oven på dynen og pludselig røg ind på TV3s web-side.
Og nu er hun som alle de øvrige deltagere ret overbevist om, at hun kan vinde det spegede spil.

- Jeg SKAL vinde. Og jeg føler da også, jeg står rimelig stærkt. Jeg har en god grundform og satser på at være god i dysterne. Jo vildere, jo bedre.

- Jeg har altid været et konkurrence-menneske, forklarer Lotte, som har danset både standard og rock'n'roll, dyrket gymnastik, svømmet, cyklet og redet et utal af stævner.

Og så føler hun sig også ret stærk rent psykisk.

- Umiddelbart virker jeg sikkert som en sød pige, men jeg er også meget bestemt. Jeg vil vældig gerne bestemme, selv om jeg da også er lydhør for andres ideer, smiler Lotte, som til daglig arbejder som kasinodealer og kok.

De sidste fire år har hun levet som single og har ingen planer om at finde en kæreste lige med det samme.

- Jeg har det fint og lever livet, som jeg har lyst til. Det passer ikke ind med en kæreste lige nu, forklarer Lotte, som heller ikke spottede noget kæreste-potentiale ved ankomsten til øerne i det sydkinesiske øhav.

Til gengæld faldt hun hurtigt i spænd med Ditte Büchmann Jensen, Johannes Vasco Lockwood og ekspeditionens to gange Nicolai.

Når Lotte vender hjem fra Malaysia har hun planer om at åbne en bar, så gevinsten på en halv million danske kroner vil være meget velkomne.

Sponsoreret indhold