Reality22. november 2020

Rikke Gøransson tavs om kærligheden: Sender sviner til eks'en

Hvad der skulle være en hyldest fra Rikke Gøransson til sin bedste blev nærmest til en sviner til en af "Paradise Hotel"-værtens ekskærester
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Paradise Hotel"-værten er en af Danmarks største tv-stjerner, men alligevel holder hun sit privatliv utroligt tæt til kroppen.

På hendes Instagram-profil åbner skønheden dog en smule op en gang i mellem, og det har hun i den grad gjort i det her tilfælde.

Hun har nemlig delt et billede, hvor hun sammen med bedste vennen Kasper Kirkegaard er på hestevognstur i Dyrehaven.

Og det er åbenbart det mest romantiske, Rikke nogensinde har oplevet. For hun sender nemlig lidt at en stikpille til sine ekskærester i teksten til billedet.

- Min bedste ven har lige gjort for mig, hvad ingen kæreste har, skriver Rikke til arrangementet med hestevogn og portvin.

Se billedet her:

Artiklen fortsætter under opslaget...

Men betyder det, at Rikke er single? Det er nemlig ikke helt til at blive klog på for den menige kendisinteresserede læser.

Gennem sommeren var det nemlig umuligt at spore måske-kæresten Tommy Lee Winkworth på Rikkes sociale medier. Ligesom hun heller ikke var at finde på modellens Instagram-profil.

De to delte ellers flittigt ud af billeder og videoer af hinanden, da de fandt sammen i det tidlige forår 2019. Men i flere måneder var der altså stilhed.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/goeransson.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Rikke og Tommy har været kærester i snart to år - hvis de altså stadig er kærester (Foto: Dan Mariegaard)

For en måned siden var SE og HØR i kontakt over telefonen med Rikke, men her ønskede hun ikke at svare på spørgsmål om sit privatliv.

Derfor kan man kun spekulere i, hvilke ekskærester frøken Gøransson sender en stikpille til på sin Instagram-profil.

For hører Tommy med i den kategori? Eller er det kun skuespiller Mads Madsen og "Paradise"-deltageren Fatih Sahin, som må indse, at de ikke var tilstrækkeligt romantiske?

Sponsoreret indhold