Reality27. marts 2023

Rikke Gøransson og Olivia Salo færdige med "Paradise": Rørende afsked

Det nye værtspar Rikke Gøransson og Olivia Salo er færdige med at optage "Paradise" for nu, og de to er gået hen og blevet enormt gode veninder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Emil Olsen for nylig var gæst i "Sladderministeriet" afslørede den tidligere "Paradise"-vært, at han og Olivia Salo aldrig har været venner og slet ikke taler sammen den dag i dag.
 Video: Jesper Sunesen

Viaplay har med Rikke Gøransson og Olivia Salo i værtsrollen færdiggjort optagelserne af en ny omgang "Paradise".

To spritnye sæsoner er i kassen, og selv om vi endnu ikke kender en premieredato, så har Viaplay altså reality-ammunition nok i banken.

Den kommende sæson tre og fire af "Paradise" byder som bekendt på et comeback til Rikke Gøransson som vært.

Sammen med Olivia Salo danner hun det nye værtspar, som indtil nu ellers havde bestået af den tidligere "Love Island"-deltager og beauty-influenceren Emil Olsen.

Hvis man følger med på de sociale medier hos den nye værtsduo, så har man ikke kunnet undgå at bemærke, at Rikke og Olivia har fået et tæt forhold over de sidste par måneder.

Rikke Gøransson og Olivia Salo er værter for den kommende "Paradise"-sæson.
Rikke Gøransson og Olivia Salo er værter for den kommende "Paradise Hotel"-sæson.
 Foto: Viaplay Group

Da de havde færdiggjort de sidste optagelser, nød tv-veninderne Mexico på mere eller mindre egen hånd, hvor der var tid til både at tage på restaurant og natklub.

Nu er rejsen dog slut, og det betyder selvsagt et farvel til Rikke og Olivia. Og det er selvfølgelig blevet foreviget på Instagram.

- Som alle de andre venner siger, når de ruller kufferten ud af paradis med tårer i øjnene, skriver Rikke til en video af hende og Olivia og fortsætter:

- Vi ses derhjemme, jeg glæder mig så meget til alle de ting, vi skal lave sammen - jeg har fået en ven for livet, og det har været et kæmpe eventyr.

På videoen krammer værtsduoen længe og kærligt, mens man kan se pakkede kufferter i baggrunden.

Der er vist ingen tvivl om, at Rikke og Olivia er blevet mere end bare kollegaer. Efter deres mange måneder i Mexico er de altså blevet "venner for livet".

Sponsoreret indhold