Reality23. december 2014

Rikke fra 'For lækker til love': Det siger fyrene om mine bryster

Reality-pigen synes, at fyrene er uoriginale, når de kommenterer på hendes bryster
Af af
Rikke fra "For lækker til love" er træt af, at mændene altid fokuserer på hendes bryster.
Rikke fra "For lækker til love" er træt af, at mændene altid fokuserer på hendes bryster.
 Foto: Dan Mariegaard


I jagten på kærligheden toner for "Lækker til love"-pigen Rikke frem på TV3, når hun bliver sendt ud på dates, som sjældent falder i den kræsne piges smag.

Og selv om hendes bryster er ganske iøjnefaldende, så synes Rikke godt, at fyrene kunne være lidt mere opfindsomme, når de skal give hende komplimenter.

I Videoen herunder, kan du læse om, hvordan Rikke klarer sig, når hun bevæger sig ud på dating-markedet, og hvad man ikke skal sige til den kræsne pige.


LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Reality Awards 2015

LÆS OGSÅ: Her er årets værter

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.


Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

Du kan stemme i tre kategorier ved 'Reality Awards 2015'


Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.


LÆS OGSÅ: Her er vinderne fra sidste år

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards.


Så drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

SE og HØR har i samarbejde med Reality Awards samlet en perlerække af de danske reality-stjerner til at indspille en sang og en musikvideo "VIP Reality", der skal hylde de danske reality-stjerner og deres festlige og uforudsigelige indslag i danskernes TV.

Du kan se musikvideoen her.


Sponsoreret indhold