Reality12. januar 2022

Rikke Chili ses med eks'en igen: Sådan er vores forhold

I november gik Rikke Chili og Martin Celosse-Andersen, kendt som Exit Martin, fra hinanden. Nu ses det tidligere kendispar igen, og reality-skøneden fortæller nu til SE og HØR, hvordan deres forhold er, om de er på vej til at blive kærester igen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var hårdt for Rikke Chili og Martin Celosse-Andersen, da de i november gik fra hinanden.

Nu er det tidligere kendispar begyndt at se hinanden igen, og de to har det særdeles godt med hinanden.

- Vi er ikke kærester, men vi holder jo stadig meget af hinanden og gik ikke fra hinanden grundet manglende kærlighed, så vi har stadig et godt forhold til hinanden, siger Rikke til SE og HØR.

"Divaer i junglen"-stjernen og Exit Martin nåede at være kærester i lidt over et år og nåede også at bo sammen.

Alligevel gik de fra hinanden, selv om der altså stadig er kærlighed mellem dem. Men betyder det så, at det tidligere par kan finde sammen igen?

- Det ved man jo aldrig helt. Når det ikke er kærligheden, der er forsvundet men andre ting, der resulterede i bruddet, er det sgu svært, svarer Rikke og uddyber:

- Der er i hvert fald ting, der skal arbejdes på, før det kan komme på tale. Men ingen ved, hvad fremtiden bringer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210904_dm_stjerneboksning_2021_0021.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Rikke Chili og Exit Martin nåede at være kærester i lidt over et år (Foto: Dan Mariegaard)

Sikkert er det dog, at Rikke ikke nyder at være single, og at det har været en omvæltning for hende - også i dag knap to måneder efter bruddet.

- Men det er stadig underligt at være single med alt, det medfører - det skal man sgu vænne sig til igen. På denne måde må vi også se, om vi er de rette for hinanden eller ej, slutter Rikke af.

Rikke Chili har medvirket i flere reality-programmer og især kendt for sin optræden i "Divaer i junglen". Martin blev kendt, da han stod frem og fortalte om sit exit-forløb fra rockermiljøet.

Han er tidligere medlem af rockergruppen Bandidos. Han har også været med i Stjerneboksning to gange, hvor han har vundet begge sine kampe uden problemer.

Sponsoreret indhold