Remee i voldsomt styrt: Brækker ribbenene

Det kan gå gruelig galt, hvis man ikke passer på, når det er glat udenfor. Det måtte Remee sande, da han brækkede et ribben – og fik trykket et andet – fordi han gled på trappen ude foran sit hus.

I det populære realityprogram ”Remee & Mathilde”, hvor han og modelkæresten, 28-årige Mathilde Gøhler, selvsagt har hovedrollerne, afslører Remee, hvilket styrt på trappen ved parrets hjem, der var årsag til skaderne:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Remee Jackman, 46, og Mathilde Gøhler, 28, fyrer den af i Tyrkiet på trods af rejserestriktionerne.

Foto: Dan Mariegaard

- Jeg nåede lige at komme ud om morgenen og så sige til de andre ”der er virkelig glat på trappen”, fordi der var sådan et islag, forklarer Remee i det nyeste afsnit af det populære Discovety+-program.

- Og så når jeg selv at komme hjem, og imens jeg står og snakker med min advokat på høretelefoner, så går jeg ud, og så skvatter jeg simpelthen fra øverste trin til nederste trin på stentrappen ude foran, lyder det videre fra hitmageren, der således kom så alvorligt til skade, at han måtte en tur til lægen.

Og her var der ikke umiddelbart nogen tvivl om, hvad klokken var slået:

- Jeg kørte op til lægen, hvor hun så kunne mærke, at knoglen var brækket, siger Remee.

Selv om den garvede producerer er kommet alvorligt til skade, betyder det dog ikke, at han bare kan melde sig syg fra sit arbejde.

Se videoen, hvor Remee fortæller om sit styrt, i videoen nedenfor:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close