Reality19. august 2022

Regitze Bach og Nikolai Buhl kørte ud over bjergside: Troede, vi skulle dø

En ferie i Tyrkiet har haft en grusom begyndelse for kæresteparret Regitze Bach og Nikolai Buhl, der slap med skrækken og en nærdødsoplevelse efter at være kørt ud over en bjergside
Nikolai Buhl og Regitze Bach stod frem som kærester i juli efter at have skjult forholdet i et halvt år.
Nikolai Buhl og Regitze Bach stod frem som kærester i juli efter at have skjult forholdet i et halvt år.
 Foto: Kasper Wenstrup

Det nyforelskede par Regitze Bach og Nikolai Buhl er i chok efter en traumatisk ulykke på det, der ellers skulle være en romantisk ferie i Alanya i Tyrkiet.

Torsdag kom parret helt galt af sted, da de to sammen kørte ud over en bjergside og ned ad en skrænt. Heldigvis slap de med skrammer og en slem forskrækkelse.

– Vi er i chok. I kæmpe chok, fortæller Regitze Bach til SE og HØR dagen efter ulykken.

Hun og Nikolai Buhl blev efter ulykken fundet og hjulpet af et ægtepar, der hjalp dem og kørte dem på hospitalet, hvor de blev tilset af en læge.

– De er bare nogle gode mennesker. Vi har heldigvis kun fået overfladiske skader. Blå mærker og hudafskrabninger, fortæller "Ex on the beach"-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Regitze Bach er kendt fra "Ex on the beach".
Regitze Bach er kendt fra "Ex on the beach".
 Foto: Discovery Networks Danmark

Regitze Bach og Nikolai Buhl fortsætter ferien i Alanya indtil søndag.

– Vi mener ikke, at ferien er ødelagt, men nu tager vi nogle dage, hvor vi bare slapper af, for vi er begge meget chokerede og har brug for at få noget ro på.

– Da det skete, tænkte vi begge: "Vi kommer ikke levende fra det her".

Derfor beskriver Regitze Bach hændelsen som en nærdødsoplevelse. Hun mener, at der er nogle højere magter, der har reddet hende og Nikolai Buhl.

– Livet går desværre ikke altid, som man ønsker, men i dag holdt Gud virkelig hånden over os, og jeg er evigt taknemmelig for, at han i dag har givet os begge en ekstra chance i livet, skriver hun i en story på Instagram.

Sponsoreret indhold