Reality4. april 2022

Regitze Bach fra ”Ex on the beach” om Jeppe Risagers afvisning: Jeppe Risager lyver

Der er forskellige udlægninger af, hvordan sæsonens første trekantdrama mellem Jeppe Risager, Sarah Thomsen og Regitze Bach udspillede sig i ”Ex on the beach”. Nu fortæller Regitze Bach sin version.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nordjyske scorekonge Jeppe Risager er tilbage på skærmen. Og allerede i første afsnit af ”Ex on the beach” er gang i gang med at score damer.

I går kunne SE og HØR skrive, at en sexscene var klippet ud af programmet. Jeppe Risager fortæller om en sexscene i poolen, hvor han afviser Regitze Bach.

De to havde ellers havde haft en soveaftale, men Jeppe Risager ender sammen med Sarah Thomsen, hvor de har sex i poolen.

Uenig

– Jeg afviser Regitze nede i det hjørne og går ned til Sarah. Der er ikke noget med ih og åh, jeg siger nej til hende og går ned til Sarah. Det er det, der egentlig talt sker, fortæller han til SE og HØR.

Spørger man en anden del af den sexlystne triade, er fortællingen lidt en anden. Da SE og HØR snakker med Regitze Bach omkring afvisningen, er hun klar i mælet.

– Den historie er jeg bestemt ikke enig i, fortæller hun til SE og HØR.

Ville have sex

– Vi (Jeppe og Regitze, red.) var begge enige om, at vi var hinandens første prioritet, dog havde Jeppe ET formål den første aften, og det var sex, fortæller hun.

Ifølge Regitze Bach var kemien mellem de to realitydeltagere meget stærk, men da det kom til spørgsmålet omkring, hvorvidt de skulle have sex, var det altså ikke Jeppe, der afviste hende, men omvendt.

– Jeg fortæller Jeppe, at sandsynligheden for at vi har sex den aften er 70/30.

– Han fortæller mig, at Sarah havde hevet ham til siden og sagt, hun gerne vil bolles. Så der var der 100 procents chance, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ex-on-the-beach-7-a_6249d4987c93c.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Jeppe Risager er noget af en ladies man i første afsnit af nyeste sæson af "Ex on the beach". Især Sarah og Regitze (der står på hver sin side af ham på billedet) vil gerne have fingrene i realityveteranen. Foto: Discovery Networks Danmark

Sover med en anden

Hvad der i virkeligheden skete, ved vi af gode grunde ikke, da poolscenen er klippet ud, men hvad der sker efterfølgende, får seerne vist i programmet.

– Han siger, han helst vil mig, men at han skal være 100 på at få sex, fortæller Regitze Bach.

Og det er også rigtigt nok. For aftenen ender med, at Sarah Thomsen og Jeppe Risager giver den gas på lagnerne, og derved lykkedes den nordjyske charmørs mission.

Selv ender Regitze Bach også med at have en sengemakker for natten. Det bliver Marco Harry, der får lov til at sove ved siden af hende, og selv om der bliver kysset heftigt, bliver det ikke til mere end det i første afsnit.

Se og hør Jeppe Risager fortælle om alt det, der manglede at komme med i den færdige version af premiereafsnittet i videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold