Reality14. maj 2021

Reddet i "Stjerneboksning": Her er Daniel "Lone Wolf" Rosendals nye modstander

En familierevanche mod Mathias Lynge fra "Robinson" er aflyst, men nu har Daniel "Lone Wolf" Rosendal fået sig en ny modstander i "Stjerneboksning". Og han har allerede været i ringen ved det første kendisboksestævne.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en række aflysninger og udskydninger ser det endelig ud til, at udgave nummer to af "Stjerneboksning" bliver til noget. Den 4. september brager en række danske kendisser sammen i ringen.

Her skulle der oprindeligt have været revanche på menuen. Sidste år vandt Mathias Lynge fra "Robinson Ekspeditionen" over "Love Island"-fyren Rasmus Kamaei - bror til Daniel "Lone Wolf" Rosendal.

"Paradise Hotel"-legenden var opsat på at forsvare familien ære ved at banke Mathias i en længe ventet boksekamp. Sådan skulle det dog ikke gå.

Pga. de mange udskydninger valgte "Robinson"-fyren nemlig at trække sig fra "Stjerneboksning. Og dermed stod Daniel uden modstander.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/118529254_642346660016837_2760486822634652076_n.jpg
 Foto: Jan Teller

Daniel frygtede, at han med Mathias' afbud også var ude af "Stjerneboksning". Men nu er han blevet reddet på målstregen (Foto: Jan Teller)

Heldigvis er der nu godt nyt til "Lone Wolf" og hans fans, som havde glædet sig til at se den skyggeboksende paradiso i ringen. Geggo og Cengiz, som arrangerer stævnet, har nemlig fundet ham en modstander.

Og det er ingen ringere end Jamie Eschen fra "Love Island" og "Ex on the Beach", som overtager pladsen fra Mathias Lynge.

Jamie var også i ringen, da "Stjerneboksning" for første gang løb af stablen for to år siden. Her vandt han sin kamp på point over Yasser El-Ahmad fra "Robinson Ekspeditionen".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_sjo0906.jpg
 Foto: Thomas Sjørup

Efter tre hårde runder kunne Jamie fejre sejren over Yasser (Foto: Thomas Sjørup)

- Den 4. september møder en gammel kending - den hårdtslående gadedreng Jamie nemlig Daniel, hvis punch er on fire. Jamie har nemlig udfordret Daniel, skriver "Stjerneboksning" på sin Instagram-profil.

Op til den oprindelige kamp mod Mathias Lynge blev der fra Daniels side sagt mange hårde ord, som varmede op til kampen.

Det bliver spændende at se, om der mellem "Lone Wolf" og Jamie også bliver en krig på ord, inden slaget skal stå i ringen.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold