Se den vilde forvandling: Realityvært sprang ud

Det var en Philip May i højt humør der tog til Reality Awards 2018

Det var en Philip May i højt humør der tog til Reality Awards 2018

Foto: Thomas Laursen

Der skulle tydeligvis ikke mangle noget, med Philip May og Camilla Framnes som værter dette års Reality Awards på Docken i København.

Den tidligere paradiso åbnede nemlig showet på spektakulær vis, og prydede åbningsshowet med en gang draq queen a la Philip, der nok tog røven på de fleste.

- Jeg har det sådan, at alle mandlige realitydeltagere, de har lidt kvinde i sig. De elsker i hvert fald at klæder sig ud som kvinder. Og så sagde jeg, så dum som jeg er, da jeg skulle være vært at hvis JEG skulle være vært, så skal jeg være draq! Lød det fra værten til SE og HØR inden han hoppede i det kulørte outfit. 

Artiklen fortsættes under billedet... 

Den gode Philip May er bestemt heller ikke humorforladt, så for ham var det ingen sag at hoppe i en rigtig kjole fremfor kjole og hvidt, men han har fået lidt hjælpe fra en rutineret draq. 

- Tinus hjælper mig. Så jeg får full om, jeg skal bruge to timer på paryk og højhælede sko. Den får hele armen. 

I sin tid på det luksuriøse TV-hotel havde den festlige paradiso heller intet imod at hoppe i draq-outfit, blandt andet da han adskillelige gange indtog rollerne som diverse fiktive kvinder iført både make-up og kjoler.

Selvom Philip er godt skåret som mand, så bliver vi aldrig kede af at se ham som kvinde. Og det er også noget kæresten Simone Hvenegaard må finde sig i.

- Jeg tror hun er vant til, at jeg har nogle lidt feminine sider. Jeg tror ikke det kommer som en overraskelse for hende. Jeg har sagt det til hende, hun sagde bare " jaja". 

Men Simone havde en lidt anden reaktion, da SE og HØR fangede hende inden showet.

- Det vidste jeg ikke! Han har været meget hemmelighedsfuld omkring det hele, lød det fra Simone, der dog overhovedet ikke er undrer sig over kærestens påklædningsvalg. 

- Den ene dag har han min g-streng på, den anden har jeg lige en flot kjole hængende. Det er mest sådan at han laver sjov, nogle gange kan han også finde på at sidde med min make-up. Det er kun fordi han vil have et godt grin ud af mig, fortalte den ægte kvindelige del af realityparret. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close