Reality2. juni 2022

Realitystjerne Mama June overrasker: Er blevet hemmeligt gift

Mama June, der blev kendt navn verden over, efter sin medvirken i realityprogrammet “Here comes Honey Boo Boo”, er blevet gift i al hemmelighed
Mama June
Mama June er blevet gift i al hemmelighed.
 Foto: MEGA

Den 42-årige realitystjerne Mama June, med det borgerlige navn June Shannon, har taget et stort skridt med kæresten, den 34-årige Justin Stroud, til trods for de to kun har dannet par de seneste måneder.

De to skulle nemlig efter sigende have sagt deres “ja” til hinanden i marts. Ifølge The Sun skulle den store dag have fundet sted den 23. marts.

Brylluppet kommer derfor i kølvandet på, at der i selv samme måned begyndte at florere rygter om, hvorvidt de to var blevet forlovet, efter Mama June og Stroud blev spottet kigge på ringe i en smykkebutik i Alabama.

Artiklen fortsætter under billedet

Mama June og Justin Stroud
Det var blandt andet dette billede af Mama June og kæresten i en smykkebutik, der fik rygterne til at florere.
 Foto: MEGA

Til The Sun kunne Mama June desuden tidligere fortælle, hvordan hun og ægtemanden har kendt hinanden i et år, til trods for de to kun har dannet par i kort tid.

– Vi var bedste venner, og så tog vi en beslutning om at tage den skridtet videre, og sådan har det været de seneste otte måneder, lød det fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

Mama June
Det ser ud til at være en stor diamantring, Mama June har fået på fingeren.
 Foto: Instagram

Voldeligt forhold

Selv om Mama June nu angiveligt lever sit bedste liv, så har hun ikke altid været den heldigste, når det kommer til forhold.

Ifølge Daily Mail så overtrådte hendes nye ægtemand, Justin Stroud i oktober sin prøveløsladelse i forbindelse med flere anklager om salg af stoffer og indbrud.

Han blev siden anholdt i Florida.

Før dette dannede hun par med den i dag 46-årige Geno Doak. Et forhold der på mange områder var ganske turbulent.

I det nyeste afsnit af hendes realityserie “Mama June: Road to Redemption” taler hun ud om tiden med Doak, og hvordan hun kom ud af det til tider voldelige forhold.

– Jeg skulle have gået fra ham langt tidligere. Han blev sigtet for vold i hjemmet. Jeg skulle ikke have droppet de anklager, men jeg var bange, som mange andre kvinder også er, fortæller hun blandt andet.

Sponsoreret indhold