Reality17. august 2023

Realitybaby på vej: Sara Run Isafold skal være mor

Den tidligere "Ex on the beach"-deltager Sara Run Isafold har de seneste år trukket sig fra rampelyset, men nu deler hun en glædelig nyhed
Sara Run Isafold var med i "Ex on the beach" i 2019. Her er hun fotograferet med ekskæresten Jeppe Risager. Nu skal hun sammen med sin nye kæreste være forældre. 
Sara Run Isafold var med i "Ex on the beach" i 2019. Her er hun fotograferet med ekskæresten Jeppe Risager. Nu skal hun sammen med sin nye kæreste være forældre.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der er stor lykke hos realitybaben Sara Run Isafold fra "Ex on the beach", der på sin Instagram har breaket, at hun skal være mor.

Poserende med et scanningsbillede, sin kæreste, sin hund og en hånd på maven står Sara og storsmiler sammen med sin kæreste.

– 11.02.24 og en emoji med en baby er det eneste, der står på opslaget.

Det er også det eneste opslag, der er på Saras Instagram, efter hun i starten af 2022 meddelte, at hun flyttede tilbage til Island for at være nærmere sin familie, og så ville hun trække sig fra sociale medier.

Men nu er der altså et nyt billede oppe, som det eneste på hendes instagramfeed.

– Tusind tak alle. Jeg er så glad, og jeg ville selvfølgelig gerne dele glæden med jer, har hun kommenteret på sit opslag.

– Jeg vil så gerne så småt begynde at komme tilbage, men det bliver ikke et arbejde igen.

Ex on the Beach 22019Sted: Mauritiusjour: Emil Minanadato: 20190117foto: Thomas Laursen
Efter sin deltagelse i knaldeprogrammet, blev Sara, ligesom de mange andre deltagere, influencer. Det er hun nu stoppet med og tog i lang tid en pause fra sociale medier.
 Foto: Thomas Laursen

Saras kæreste Arnaldur har postet det samme billede med den samme dato.

– Ser frem til at møde dig, skriver han også.

Noget kunne dog tyde på, at Sara igen har forladt Island, for billedet er tagget i Odense, og kigger man på kærestens profil, kan man se, han studerer på CB, så mon ikke, de er kommet til Danmark igen.

Sponsoreret indhold