Reality 3. april 2019

Realitybabe venter barn nummer to

Lauren Conrad venter barn nummer to med sin mand William Tell
Foto: MEGA

"The Hills" og "Laguna Beach"-stjernen Lauren Conrad venter sit andet barn med sin mand igennem fire år, William Tell. Det afslører den tidligere realitybabe på sin Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

33-årige Lauren Conrad, der nu er designer, siger ikke noget om, hvorvidt det bliver en lillebror eller lillesøster til sønnen Liam, som bliver to år til juli.

Lauren Conrad og manden William Tell mødtes på en blind date, som deres venner havde sat op for dem. Det mødte hinanden for første gang på Valentine's Day i 2012, og de blev gift i efteråret 2014.

- Det har været svært at holde dette for mig selv. Jeg kan med glæde fortælle, at vores familie bliver større i år, skriver hun på Instagram.

Selvom Lauren Conrad måske mest er kendt for sin medvirken i MTV-programmet "The Hills", men det var faktisk "Laguna Beach", der kickstartede hendes reality-karriere.

I "Laguna Beach" fulgte man hendes High School-liv, men da Conrad flyttede til Los Angeles fulgte kameraerne med, og spinoff-serien "The Hills" var en realitet.

Lauren Conrad var hovedfigur, men valgte efter fem sæsoner at trække stikket.

Årsagen var blandt andet, at hun for alvor blev uvenner med sin bedste veninde i serien, Heidi Montag.

De to veninder har aldrig fået redt trådene ud. Og der er intet, der tyder på, at det nogensinde sker.

I september åbnede Heidi op i en podcast, hvor hun fortalte, at det er Lauren Conrad, som ikke vil kickstarte deres venskab.

- Jeg er villig til at komme videre og lægge tingene bag os, sagde Montag og fortsatte:

- Vi vil aldrig blive, som vi var igen, men det ville være sjovt at hænge ud en dag og være voksne og være sådan: "Hey, det var skørt. Jeg ønsker dig det bedste"-agtigt. Men jeg tror aldrig, at hun vil være klar til det.

Der er dermed ikke udsigt til, at de to tidligere bedste veninder finder ud af alting og bliver veninder igen.

Sponsoreret indhold