Reality11. januar 2016

Afsløring: Reality-deltagere flygter til Argentina

Fie Laursen, Gustav og mange flere: Alle har pakket kufferten og er netop nu på vej til en nyt, hemmeligt program
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/gustav_salinas.jpg
 Foto: All Over Press

Fie Laursen, Gustav, Amalie Kronil, Nicklas Bust, Anne Gadegaard, Numse Rasmus og flere andre realitydeltagere afslører på Facebook, at de i dette sekund er på vej til tropiske Argentina.

Og dette er ingen tilfældighed. Der er nemlig et nyt reality-program på vej.

- Hvis der er så mange, som siger det samme, så er der jo nok noget om det, fortæller Jon Pagh fra TV3 til SE og HØR.

TV3 har endnu engang lavet en ny TV satsning, og ifølge kilder - som SE og HØR har talt med - er der tale om en dansk udgave af det engelske programmet "Wild Things".

Realityprogrammet går ud på, at man i par skal kæmpe sig igennem flere forskellige forhindringsbaner. Den ene partner vil være klædt ud som et dyr, og uden at kunne se skal den udklædte person igennem en forhindringsbane ved at guide partneren igennem fra sidelinien.

I programmet vil man både se kendte og ukendte ansigter, og værten på den nye satsning er intet mindre end Rikke Gøransson, afslører Realityportalen mandag.

Udover det nye program så skal TV3 også i gang med at filme "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra!" sæson to her i foråret, og ifølge en helt særlig TV-person går der rygter om, hvem der skal deltage i det program.

- Vi kan forvente ti danske kendinger igen, og denne gang befinder de sig i Afrika. En lille fugl har sunget, at Mascha Vang er med og ikke er så glad for Oddset Janni, skriver Sy Lee på sin blog.

Sponsoreret indhold