Reality13. december 2021

Reality Awards 2022: Stem på din favorit til "Årets mest overraskende program"

Fredag den 21. januar løber Reality Awards 2022 af stablen, og nu kan du stemme på din favorit blandt de nominerede til prisen som "Årets mest overraskende program".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets fest står for døren. Reality Awards 2022 løber af stablen fredag den 21. januar.

Her skal der uddeles små 20 priser, som alle hver især er til for at hylde cremen af dansk reality.

Foruden priserne er der altid lagt op til et brag af en fest, når Reality Awards nok en gang løber af stablen på Docken i København.

Nu er vi nået til de fem kategorier, hvor DU bestemmer vinderen! Og vi starter med "Årets mest overraskende program", som før hed "Årets bedste netprogram".

Her finder vi fem nye reality-formater, som alle har samlet seere og skabt reaktioner på hver deres måde.

De Dyre Piger - Blu

https://imgix.seoghoer.dk/amanda_sascha_soeren_lambert.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

I "De dyre piger" møder vi blandt andre Amanda Sascha, hvor livet som en kampklar kvinde på første klasse bliver vist frem for seerne. DR-hittet skabte lige dele forundring og forargelse, når Amanda, Mathilde og de andre tøser flashede deres vilde livsstil (Foto: Søren Lamberth)

Fem fyre flytter ind - Blu

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michelle_kristian_fem_fyre_flytter_ind_stadig_sammen_frieri.jpg
 Foto: Privat

Michelle og Kristian er uden tvivl det mest prominente par, der kom ud af "Fem fyre flytter ind", hvor tre modige kvinder åbnede deres hjem og lod fem fremmede mænd flytte ind i flere dage - alt sammen for at finde kærligheden. Og det gjorde Michelle og Kristian, som nu er forlovede (Foto: Privat)

Emili og Mads Emil - The Bunch

https://imgix.seoghoer.dk/20201127_hjp2039-1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Discovery har haft bragende succes med at følge en række kendispar i deres egne programmer, og nyest i rækken er Emili Sindlev og kæresten Mads Emil Møller. De to modeikoner åbner dørene til deres eksklusive liv i modebranchen, hvor de samtidig lukker seeren helt ind i det mest private for dem. Vi håber på mange flere sæsoner! (Foto: Hanne Juul)

Matchet på Mælkevejen - DR UNG

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0600499.jpg
 Foto: Simon Linnemann / DR

Trine og Adrian var et af de par, som for rullende kameraer blev sat sammen af eksperter ud fra deres horoskoper. Lige det sidste - og meget afgørende kriterie - var singlerne dog ikke klar over, og det gav bare ustyrligt godt tv (Foto: Simon Linnemann / DR)

Efter Ex - Metronome

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/616d38508d436_thumbnail.jpeg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Drama, drama, drama! Kærlighedsbølgerne gik højt i "Ex on the Beach", men i efterfølgeren "Efter Ex" går det altså galt. Kun ét fra den sjette sæson af knaldeprogrammet er stadig sammen, og i "Efter Ex" kommer vi helt tæt på alt det, der skete, da realitystjernerne kom hjem fra deres romancerede på Gran Canaria (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

STEM PÅ DIN FAVORIT HER:

Sponsoreret indhold