Reality17. december 2021

Reality Awards 2022: Stem på din favorit til "Årets bedste mandlige deltager"

Fredag den 21. januar løber Reality Awards 2022 af stablen, og nu kan du stemme på din favorit blandt de nominerede til prisen som "Årets bedste kvindelige deltager".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets fest står for døren. Reality Awards 2022 løber af stablen fredag den 21. januar.

Afgiv din stemme nederst i artiklen!

Her skal der uddeles små 20 priser, som alle hver især er til for at hylde cremen af dansk reality.

Foruden priserne er der altid lagt op til et brag af en fest, når Reality Awards nok en gang løber af stablen på Docken i København.

Nu er vi nået til de fem kategorier, hvor DU bestemmer vinderen! Og i dag er turen kommet til prisen for "Årets bedste mandlige deltager".

Her er det ganske opløftende seks relativt nye navne, som spreder sig ud over flere forskellige reality-formater.

Jaffer Janjooa - The Bachelor

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jaffer_bolette_rose.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Vi kendte i forvejen Jaffer fra "Robinson", men med hans optræden i "The Bachelor" slog han for alvor sit navn fast. Den evigt smilende Vallensbæk-knægt løftede det legendariske dating-program til nye højder, da han dukkede op og gav Casper Berthelsen kamp til stregen. Den dag i dag er Jaffer stadig kærester med Bolette, som fik hans sidste og definitive rose i TV 2-satsningen (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Umut Sakarya - Over Atlanten

https://imgix.seoghoer.dk/umut_2_0.jpg
 (Foto: Discovery+ : Per Arnesen)

Umut som sømand? Aaargh! Sådan reagerede de fleste nok, da kendiskokken blev afsløret som et af seks kendte besætningsmedlemmer i "Over Atlanten". Og det er nok heller ikke for hans kundskaber til søs, han bliver husket for. Til gengæld var flæskekongen helt outstanding, når det kommer til underholdning. Især hans venskab med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen står soleklart for alle seere (Foto: Discovery+ : Per Arnesen)

Sinan Türkmen - Paradise Hotel sæson 17

https://imgix.seoghoer.dk/sinan_-_paradise.jpg
 (Foto: NENT Group)

- Der skal være DRAAAAMAAAA!
Sådan indledte Sinan stort set hvert afsnit af sæson 17 af "Paradise Hotel", og man må sige, at han gjorde sit for at gøre sæsonen til noget, der var værd at se. Efter Mexico har Sinan på de sociale medier også slået sig fast som en prominent kendis, og vi håber inderligt, at der er mere tv på vej med ham (Foto: NENT Group)

Martin Svensson - Robinson Ekspeditionen

https://imgix.seoghoer.dk/martin_svensson_vordingborg_31_aar.jpg
 Foto: NENT

Fodbolden blev byttet ud med tændstål og machetete, da Svensson indtog "Robinson" med storm. Den veltrænede makker var den helt store kanon i den netop overståede sæson af TV3-hittet, og selv om han ikke vandt, så er det Svensson, man husker fra sæsonen. Man må bare sige, at den tatoverede fyr var en større succes på reality-skærmen, end han var på fodboldbanen (Foto: NENT)

David Jarsbo - Paradise Hotel sæson 18

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sille_og_david_-_finalefest.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Der stod David på ALT i den netop overståede sæson af "Paradise Hotel". Tometermanden fra Århus løb med rub og stub, da han snød sin daværende kæreste Sille Nimholm og tog 500.000 kr. med hjem til Århus. Selv om han efterfølgende ikke var stolt af sine gerninger, så har David vist, at han har potentiale til at blive en af de helt store stjerner på reality-himlen. Og her snakker vi altså i Philip May-klassen (Foto: Søren Jul Lamberth)

Mads Andersen - Ex on the Beach sæson 6

https://imgix.seoghoer.dk/kh_eotb6_mads_004.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Mads fik vist, at han har alle evnerne til at være en god reality-deltager. Han har charme og kærlighed i sig, som han brugte til at blive kærester med Emilie Hoffmann. Men han slog også fast, at han ikke finder sig i noget og ikke er bange for at indgå i dramaer, når det kræves af ham (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Stem på din favorit her:

Sponsoreret indhold