Reality16. december 2021

Reality Awards 2022: Stem på din favorit til "Årets bedste kvindelige deltager"

Fredag den 21. januar løber Reality Awards 2022 af stablen, og nu kan du stemme på din favorit blandt de nominerede til prisen som "Årets bedste kvindelige deltager".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets fest står for døren. Reality Awards 2022 løber af stablen fredag den 21. januar.

AFGIV DIN STEMME I BUNDEN AF ARTIKLEN!

Her skal der uddeles små 20 priser, som alle hver især er til for at hylde cremen af dansk reality.

Foruden priserne er der altid lagt op til et brag af en fest, når Reality Awards nok en gang løber af stablen på Docken i København.

Nu er vi nået til de fem kategorier, hvor DU bestemmer vinderen! Og i dag er turen kommet til prisen for "Årets bedste kvindelige deltager".

Her er det især "Paradise Hotel", som dominerer med halvdelen af de nominerede, men de får skarp konkurrence af andre stærke kvinder fra lige så stærke formater.

Jasmin Victoria - Paradise Hotel sæson 17

https://imgix.seoghoer.dk/jasmin_1_0.jpg
 (Foto: NENT Group)

Hun agerede skydeskive på fuld skrue i sæson 17 af "Paradise Hotel", men alligevel formåede Jasmin Victoria at komme langt i TV3-hittet, og hun fik i den grad sat sit aftryk på sæsonen. Siden skærmdebut i Mexico har vi desværre ikke set mere til Jasmin, som sidenhed er blevet kærester med popstjernen Bro. Men vi håber, at vi ikke har set det sidste til "Paradise"-baben på tv (Foto: NENT Group)

Anne Plejdrup - Paradise Hotel sæson 17

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annep-kopi.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Guess who's back! Anne Plejdrup gjorde comeback til det mexicanske luksushotel i sæson 17, og hvilket et! Hun skulle ikke have været meget mere heldig for at nappe sin anden finaleplads i streg, men sådan endte det altså ikke. Alligevel var hun en markant spiller på "Paradise Hotel", og med kæresten Nikolaj Hvidman formåede hun at have en finger med i næsten alt, der foregik (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Léa Voisin - Paradise Hotel sæson 17

https://imgix.seoghoer.dk/lea_-_paradise.jpg
 (Foto: NENT Group)

Léa Voisin er med sit stille væsen og gode hjerte ikke den typiske paradiso, hvilket vi på forbilledeligt vis også fik at se på "Paradise Hotel". Hun nåede ikke at kunne kalde sig vinde, men da Anne K. smed kuglen på Nikolaj, forærede hun samtidig 300.000 velfortjente kroner til Léa, som dermed kunne rejse hjem fra Mexico med den største pengepræmie uden at have vundet selv (Foto: NENT Group)

Kirstine Natalie - The Bachelor

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_1_0.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Kære TV 2, vi skal på det kraftigeste bede om, at i laver en sæson af "The Bachelorette" på dansk og lader Kirstine vælge og vrage mellem 20 mænd, som alle kæmper for hendes hjerte. For den mørkhårede skønhed var den egentlige stjerne i den første danske udgave af "The Bachelor", og selv om hun ikke vandt Jaffers hjerte, så vandt hun vores og med garanti også de fleste danskeres (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Amanda Sascha - Robinson Ekspeditionen

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2212_stills_095.png
 Foto: NENT

Det var nok de færreste, der havde forventet, at den "dyre pige" Amanda Sascha skulle gå hele vejen i "Robinson Ekspeditionen", men det gjorde hun altså... næsten! Med taktisk snilde, gode relationer og en overraskende styrke og udholdenhed i dysterne formåede Sy Lees bedste veninde at give de hårdtpumpede medoverlevere kamp til stregen. Giv Amanda en sæson mere, TV3! (Foto: NENT)

Christel Trubka - Ex on the Beach sæson 6

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210616_dm_reality_awards_2021_0002_1.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Christel Trubka kom sent ind i sæson 6 af "Ex on the Beach", men wow et indtryk, hun fik sat! Sidste år vandt reality-veteranen den nu droppede kategori "Årets bedste bryster", og nu har hun altså taget steppet op og kan vinde den mest eftertragtede kategori til Reality Awards. Hvis det sker, kan ingen klage. For Christels præstation i knaldeprogrammet var eminent og forbilledelig for enhver, som drømmer om at blive en lige så stor stjerne inden for reality-verden, som Chrisel er (Foto: Dan Mariegaard)

Du kan stemme på din favorit her:

Sponsoreret indhold