Reality 3. december 2021

Reality Awards 2022: Her er de nominerede til "Årets bedste sociale mediebruger"

Fredag den 21. januar løber Reality Awards 2022 af stablen, og nu er de nominerede til "Årets bedste sociale mediebruger" afsløret.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets fest står for døren. Reality Awards 2022 løber af stablen fredag den 21. januar.

Her skal der uddeles små 20 priser, som alle hver især er til for at hylde cremen af dansk reality.

Foruden priserne er der altid lagt op til et brag af en fest, når Reality Awards nok en gang løber af stablen på Docken i København.

På SH.dk afslører vi løbende de nominerede til de mange priser, og nu er vi nået til "Årets bedste sociale mediebruger".

Her finder vi en omgang blandet landhandel af etablerede kendisser og et par nye navne i branchen.

Philip May - "Philip May og Simone"

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Energibomben Philip May plejede at være lutter fest og farver på sin Instagram-profil, men efter ankomsten af sønnen Vilmar, er han gået i fuld daddy-mode. Sammen med sin skønne kæreste deler "Paradise"-legenden flittigt sjove og søde billeder og videoer fra deres lille familie, som bliver taget imod med kyshånd af hans 180.000 følgere (Foto: Hanne Juul)

Ida-Sophia Petersen - "99% forelsket"

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

For anden dag i træk er Ida-Sophia nomineret til en Reality Award, sikke en bedrift! I dag er det for radioværtens udfoldelser på de sociale medier. Især "Paradise Hotel" bliver kyndigt behandlet af fodboldfruen, som er helt vild med TV3-hittet. Og Ida-Sophias følgere elsker det content, som kommer ud (Foto: Dan Mariegaard)

Frederik Haun - "Den store bagedyst"

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Mikael Rieck)

Han vandt desværre ikke "Den store bagedyst", men nu har Frederik Haun mulighed for revanche! Kagechefen er nomineret til en Reality Award for sit indhold på de sociale medier, som spænder over alt fra spændede konditorkreationer til hyggeligt samvær med "Vild med dans"-kæresten Morten Kjeldgaard (Foto: Mikael Rieck)

Sinan Türkmen - "Paradise Hotel" sæson 17

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: NENT Group)

Sinan Türkmen var en af de helt store personligheder i sæson 17 af "Paradise Hotel", og han har fortsat sit momentum hjemme i Danmark. På hans Instagram-profil er der fuld fart på! Det indebærer både modetips, sjove videoer, og hans følgere bliver både taget med i byen og til middag hos forældrene (Foto: NENT Group)

Emili Sindlev - "Emili og Mads Emil"

Foto: Hanne Juul

Hvis du vil være sikker på, at du er helt up to date med den nyeste mode, så skal du følge Emili Sindlev. Du gør det sikkert allerede. Den brede befolkning lærte først den smukke model og influencer at kende i "Vild med dans", og hendes popularitet fik endnu et nøk opad, da hun fik sit eget Discovery+-program med modekæresten Mads Emil (Foto: Hanne Juul)

Sponsoreret indhold