Reality Awards 2021: Nu kan du stemme på de nominerede til "Årets bedste mandlige deltager"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste mandlige deltager", og du kan stemme på din favorit i bunden af artiklen!

Vi er nu nået til de kategorier, hvor du som seer fuldstændig bestemmer, hvem der vinder! "Årets bedste mandlige deltager" er én af fem kategorier, hvor vinderen kåres af seerne.

I denne store kategori finder vi fem tv-mænd, som alle i den grad har været med til at sætte dagsordenen i hver deres program. Her er både nye navne og gamle kendinge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Reality Awards bliver i år afholdt på en helt anderledes måde pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominerede til "Årets bedste mandlige deltager":

Karsten Ree - Forsidefruer

Artiklen fortsætter under billedet...

Helt uden at være en del af fruerne formår Karsten Ree at stjæle alt shine fra Janni og de andre divaer i "Forsidefruer". Det gør rigmanden med sine sjove bemærkninger, som går rent ind hos danskerne hver eneste gang. Om den gode Karsten dukker op til Reality Awards vides endnu ikke, men han vil helt sikkert være et sjovt indspark til den brogede flok af tv-stjerner (Foto: Søren Jul Lamberth)

Teitur Skoubo - Singletown

Artiklen fortsætter under billedet...

Hvis der havde været en pris for "Årets douchebag", så havde Teitur nok fået den alene for den sidste kærlighedstest i "Singletown". I Dplay-hittet var færingen det helt store trækplaster, når det kom til drama og god tv. Teitur er et hit, og han er guld værd for ethvert realityprorgram, som får ham som deltager (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jeppe Risager - Ex on the Beach sæson 5

Artiklen fortsætter under billedet...

Vi er nærmest ikke engang halvvejs i den nye sæson af "Ex on the Beach", men alligevel har Jeppe stjålet rampelyset fra alle de andre All Stars og nye deltagere. Den gæve jyde har fuld fart på i den luksuriøse villa, og selv om hans muskelmasse ikke er lige så stor som hos de andre fyre, så er han også damernes favorit (Foto: Søren Lamberth)

Cengiz Salvarli - Familien fra Bryggen

Artiklen fortsætter under billedet...

Fra gadedreng til familiefar. Cengiz' udvikling i "Familien fra Bryggen" har været til at tage og føle på. For selv om han som oftest står i skyggen af sin hustru, Geggo, så har han i den grad også etableret sig som de helt store navne i den danske tv-branche. Vi håber, at Cengiz og Geggo finder vej til Reality Awards, hvor de begge er nomineret til de to største priser (Foto: Thomas Sjørup)

Brian Kristensen - Landmand søger kærlighed

Artiklen fortsætter under billedet...

Brian var ualmindeligt populær hos det modsatte køn i "Landmand søger kærlighed", og lige så populær var han blandt seerne. Den unge fyr var en af hovedårsagerne til, at seerne igen igen sad klistret til skærmen hos TV 2 (Foto: Søren Lamberth)

Stem på din favorit her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close