Reality 14. december 2021

”Real Housewives” stopper alle optagelser: Flere smittede med corona

Beverly Hills-versionen af realityhittet må se sig midlertidigt nedlukket, efter flere af de medvirkende er testet positive for corona
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Produktionen af ”Real Housewives of Beverly Hills” er midlertidigt stoppet.

Det skriver Page Six, der kan bekræfte, at det skyldes, flere af de medvirkende er blevet ramt af coronavirus.

Herunder er blandt andet Lisa Rinna, Erika Jayne og Garcelle Beauvais, nogle af dem, der må se sig slået af virussen.

Stjernerne var ellers i fuld gang med optagelserne af den 12. sæson, men nu er kameraerne slukket, efter den 58-årige Lisa Rinna var den første til at teste positiv.

Det sker, efter hun og flere af de andre medvirkende i serien var at finde på den røde løber til ”People’s Choice Awards” i sidste uge.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Sutton Stracke, Kyle Richards, Garcelle Beauvais, Lisa Rinna, Erika Jayne, Crystal Kung Minkoff og Dorit Kemsley fra realityhittet var alle at finde på den røde løber den 7. december. Foto: Ritzau Scanpix

Kort tid efter, det blev klart at Rinna var blevet ramt, fik Erika Jayne og Garcelle samme besked, hvorfor alle tre nu er isolerede og væk fra de andre medvirkende.

Ifølge det amerikanske medie lader det dog til, at produktionen fortsat er villige til at lade de corona-frie til at dokumentere livet, så det kan bruges i den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Lisa Rinna var den første til at teste positiv med corona. Foto: MEGA

Fans af serien kan derfor se frem til færre fælles arrangementer for de medvirkende ”Housewives”, mens der vil være langt flere scener, hvor kvinderne er alene.

Sponsoreret indhold