Reality3. oktober 2022

Rasmus Lindbjerg taler ud om bruddet: Hårdt, at folk borer i det

Det er hårdt for “Prince Charming”-stjernen Rasmus Lindbjerg, at folk kommenterer på bruddet mellem ham og eksen, mens han stadig har kærestesorger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Gregers Overvad/Sladderministeriet

Mange af os har prøvet det: At have kærestesorger. Men hjertesmerten kan gøre ekstra ondt, hvis det er et offentligt brud, som mange mennesker har en holdning til.

Det fortæller Rasmus Lindbjerg, der for nylig blev single, efter han og nu ekskæresten Dida Rahim er gået fra hinanden for anden gang.

Rasmus Lindbjerg er kendt fra Danmarks første rigtige datingprogram for homoseksuelle mænd, “Prince Charming”, og netop derfor blander mange sig i hans kærlighedsliv, mener han.

– Jeg tror, at fordi jeg har lavet reality-tv, der omhandler kærlighed, dating og følelser, så synes folk, at det, der er spændende omkring mig, det er, hvem jeg ser, og hvordan det går med mit forhold, siger han i SE og HØR-programmet “Sladderministeriet”.

Artiklen fortsætter under billedet …

Rasmus Lindbjerg i "Sladderministeriet" i september 2022.
Rasmus Lindbjerg i "Sladderministeriet" i september 2022.
 Foto: GREGERS OVERVAD

Rasmus Lindbjerg løb i sin tid med prinsen i “Prince Charming”, og mens seerne stadig fulgte med og heppede i programmet, blev han droppet af Jonas Løvik.

Kort efter blev han kærester med Dida Rahim.

– Jeg var ked af det på det tidspunkt, men jeg fik jo hurtigt en ny kæreste. Og vi har været sammen indtil nu og egentlig også holdt det en lille smule uden for spotlightet og heller ikke delt for meget om det. Vi valgte heller ikke at dele, at vi var gået fra hinanden, men det blev så opsnuset af en journalist, forklarer Rasmus Lindbjerg, der siden har mærket, hvor interesseret folk er i at sladre om hans forliste forhold til den ellers ukendte Dida Rahim.

– Så blev der pludselig skrevet lidt om det, og så gik der gang i den mølle. Og det er egentlig første gang, jeg har prøvet, at der er folk, der skriver og sender til hinanden og kommenterer på reddit på mit kærlighedsliv, mens jeg sidder i kærestesorg.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/prince-charming-dk_61891f2e1654e.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

For Rasmus Lindbjerg er det en meget speciel og også svær følelse, at der er så mange, der synes, hans forhold er spændende at følge med i.

– Når man sidder med sådan et helt nyt sår, så synes jeg, det er hårdt, at der står ting – og jeg begyndte også at læse ting, som måske ikke helt passer.

– Jeg valgte selv ikke at kommentere på det, indtil jeg følte, jeg blev nødt til at kommentere på det for at få sagt, hvad der rigtigt skete. Men det er jo også bare idioter, der sidder derude og kommenterer.

Se Rasmus Lindbjerg fortælle om bruddet i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele afsnit syv af “Sladderministeriet” her:

Eller høre afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold