Reality6. oktober 2022

Rasmus Lindbjerg om ikonisk Reality Awards-øjeblik: De bruger hendes patter som clickbait

Linea Sindts antræk til Reality Awards gik medierne rundt. Og ifølge Rasmus Lindbjerg bruges "nøgenkjolen" nu som madding for at få klik på historier om ham
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Gregers Overvad/Sladderministeriet

Hun så brandgodt ud til Reality Awards. "Bachelor"- og "Robinson"-baben Linea Sindt. Iført en drøm af en sexet sag fra Jean Paul Gaultier, der blandt andet fik hende på SE og HØRs liste over aftenens vildeste outfits.

Den gennemsigtige designerkjole var lejet til – med Linea Sindts egne ord – at have hendes eget "moment", og det må man i den grad sige, hun fik.

Looket stjal nemlig fuldstændig det rampelys, hendes ledsager Rasmus Lindbjerg fra "Prince Charming" havde tænkt at sole sig i iført bar mave og leopardprikket suit.

– Vi havde begge lyst til at gå all in til den her prisfest, begynder Rasmus Lindbjerg, da han skal beskrive det ikoniske øjeblik.

– Da jeg så, hvad hun troppede op i, tænkte jeg: "Lige meget hvad, så kommer jeg ikke til at overshine hendes look". Jeg gjorde det godt, men hun lignede jo en fucking million.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/reality_awards_2022_215_18mar22.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Og den vurdering er der flere, der er enige i, har realitydeltageren bemærket.

For billedet af ham og Linea Sindt bliver stadig flittigt brugt at medierne til at fange læserne – også til artikler, der kun handler om ham.

– Alle artikler, der er skrevet om mig siden det her show, der har de nærmest også brugt Lineas patter som clickbait.

– "Single igen", og så håber folk, at det handler om hende, men så er det bare mig, griner han.

Se Rasmus Lindbjerg fortælle om det ikoniske rød løber-look i videoen i toppen af artiklen.

Du kan også høre hele afsnittet af "Sladderministeriet" med Rasmus Lindbjerg og Kirstine Natalie Øbakke som podcast - blandt andet her:

Sponsoreret indhold