Raser over Oh Land: Hun er til grin

Det kan være svært at gøre alle tilfredse, når det handler om ”X Factor”. Og det lykkedes da heller ikke for sangerinde Oh Land, der i aftenens udgave af det populære talentshow sendte Hiba hjem.

Valget stod mellem Thomas Blachmans gruppe Neva & Ida og DJ Martin Jensens solist Hiba.

Og valget faldt således på Hiba, der brød sammen på ”X Factor”-scenen, da hun atter måtte forsøge at overbevise dommerne om sit værd med sit ekstra nummer ”No Piece” med Sam Smith.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oh Land er ikke just populær på de sociale medier efter aftenens "X Factor"-liveshow. Foto: Have

Men den beslutning falder langt fra i god jord på de sociale medier – og på SE og HØRs Facebook-profil holder internettet sig langt fra tilbage:

- Jeg forstår simpelthen ikke Oh Lands valg. Hun syntes, at den ENE af de to piger sang godt og kan give noget, men det er jo for helvede ikke nok! Det nytter jo ikke, at hun syntes, den ENE var god, når det kræver TO. Oh Land er til grin, lyder det fra en Facebook-bruger, der tydeligvis ikke er enig med Oh Land.

- Håber aldrig, at Oh Land skal bestemme, hvem der skal ud igen. Totalt skuffet!

Men flere er utilfrede.

- Oh Land dur bare ikke til det med at vælge de rigtige og forkerte ud. Hiba var fantastisk. Gruppen lød som en gang dårlig karaoke, lyder det fra en anden bruger på Facebook, der således heller ikke bifalder aftenens udfald.

- Hiba skulle helt sikkert have gået videre, hun gjorde det langt bedre end de to andre. Oh Land tog det dummeste valg nogensinde, kommer det fra en tredje, mens kommentarer om, at Oh Land ”er til grin” og ”skal holde kæft” flyder på de sociale medier.

Oh Land: Jeg forstår det ikke

Den efterhånden garvede ”X Factor”-dommer er ikke ligefrem begejstret for de mange kommentarer fra folk, der sender svinere af sted:

- Dem der skriver, er dem, der enorm oprevede og vrede. Det synes jeg da, er vildt træls, lyder det fra Oh Land, da SE og HØR fanger hende på telefonen efter aftenens liveshow.

- Et er, at folk er uenige, det er fuldstændig lovligt, og det skal folk have lov til, men jeg forstår ikke, at man har behov for at nedgøre og tilsvine og bruge groft sprog, forklarer hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close