Reality15. november 2021

Rasende Martin i ørådet: Det var dumt at starte den krig

Aftenens eliminering sætter Martins temperament i kog i "Robinson ekspeditionen". Nu forklarer han.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

11. afsnit af årets "Robinson ekspeditionen" byder på en rasende Martin i ørådet.

Ikke, fordi han bliver stemt hjem. Faktisk er der ikke en eneste stemme på Martin. Men det er der til gengæld på en af hans allierede, og hans sidste makker fra det gamle hold Nord: Laila.

Da Laila bliver smidt ud af ekspeditionen, bliver Martin vred. Især på Jesper, som er en af dem, der har stemt på Laila.

https://imgix.seoghoer.dk/jesper_robinson_oeraad.png
 Foto: NENT

- Altså jeg har jo ikke stemt på Martin, så jeg forstår faktisk ikke, hvorfor Martin er så sur på mig, siger Jesper i ørådet. Foto: NENT

Det vækker undren hos flere, både fordi Jesper langt fra var den eneste, der stemte på hende, og fordi hun stadig var røget ud, hvis han havde stemt anderledes.

- Jeg er lidt forvirret over, hvorfor Martin bliver så sur på Jesper, for jeg havde godt tænkt, at Jesper ville stemme på mig, siger Laila til SE og HØR.

Modsat Martin virker hun lettet, da hun får at vide, at det er hende, der skal forlade Den Dominikanske Republik.

- Jeg var overbevist om, at det var Amanda Sascha, der røg. Men jeg har hele tiden været udsat på grund af Syd-alliancen, fortæller Laila.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2211_stills_231.png
 Foto: NENT

- Allerede ved sammenlægningen ved vi, at Martin og jeg er udsatte. Men han er i tæt alliance med Ralf og Katrine, der styrer, hvem der ryger ud, siger Laila. Foto: NENT

- Da jeg ryger ud, er det faktisk en befrielse, for jeg er så afkræftet på det tidspunkt. Så snart det går op for mig, at jeg er ude, så er jeg lettet. Fordi jeg ved, hvad der venter mig. Jeg skal sove i en seng, jeg skal have et bad, jeg skal have mad ... Da jeg får den første snack og sodavand ude i bilen, begynder jeg at græde, fordi jeg er helt vildt glad.

Men inde på øen er Martin rasende.

- Det var en led dag. Der er mange følelser. Men sådan er det, når man er presset, siger han til SE og HØR.

Han forklarer, at Jesper svigter deres aftale, og derfor er han mere sur på ham end på Ralf, der også var en del af den.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2211_stills_006.png
 Foto: NENT

- Nu er banen kridtet op. Det er Nord mod Syd. Der skal meget til, hvis jeg skal skydes ud. Jeg kan ikke stole på Jesper overhovedet, som jeg troede, og Ralf kan jeg til et punkt. Så nu skal jeg vinde nogle dyster for ikke at komme i ørådet og blive smidt ud, siger Martin Mortensen.

- Jeg står kun med Ralf og Laila og har Jesper i baghånden. Vi giver hånd på at gå efter Amanda Sascha. Så stikker han mig jo i ryggen. Selv om jeg godt ved, Laila stadig ville ryge ud.

- Jeg bliver rasende over, at jeg bliver taget med bukserne nede. Jeg ved godt, at Ralf ikke kan gå imod Oliver og Katrine. Derfor var jeg mest indebrændt på Jesper, siger Martin.

Han slutter af med at tease for mere drama mellem ham og Jesper:

- Jeg er spændt på, hvordan den er klippet i næste afsnit ...

Sponsoreret indhold