Reality8. november 2016

Presset Anne Mette Bechmann: Sover i køkkenet

Der er ikke meget plads i weekenderne, når fem mennesker skal dele en lejlighed. Så Anne Mette Bechmann må sove i køkkenet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_mette.jpg
 Foto: TV3

I aftenens udgave af "Til middag hos" er det blevet den tidligere millionær Anne Mette Bechmanns tur til at invitere på middag.

Og her fortæller hun de tre andre gæster, Mads Dinesen, Kristian Hornsleth og Anne Gadegaard, noget, der får dem til at tabe kæben.

For der, hvor Anne Mette bor, der er hun nemlig nødt til at sove i køkkenet i weekenderne.

- Han havde sin kæreste, hun har sin kæreste, og jeg sover i køkkenet, fortæller Anne Mette om hendes boligforhold i weekenderne. Og specielt Anne Gadegaard bliver forbavset.

- Jeg skal lige ud og se det køkken der bagefter. Det må være forfærdeligt at sove i et køkken, jeg ved godt, at det er bedre end at sove på gaden. Men det der med at sove på et stenhårdt gulv, det ville bare ikke fungere for mig, tror jeg, siger Anne Gadegaard i aftenens program.

Men det er Anne Mette egentlig ligeglad med. Det vigtigste for hende er, at hun rent faktisk har et sted at bo.

- Jeg er bare glad for at have et tag, fortæller Anne Mette.

Anne Mette Bechmann blev landskendt, da hun var med i programmet "Millionær på Bistand".

Her kunne seerne følge hendes kamp for at få livet til at hænge sammen.

Eksmillionæren har boet i Portugal det meste af livet. Hverken hendes forældre eller hun har nogensinde rigtigt arbejdet, fordi farfaderen og morfaderen havde opbygget en stor arv, som familien levede af – indtil store dele af familieformuen blev nationaliseret af Portugals socialist-regering i 1974. Derefter levede Beckmann-familien i 30 år af nogle millioner, indtil kassen var tom.

Du kan se klippet fra aftenens "Til middag hos" herunder

Sponsoreret indhold