Reality4. maj 2020

Populært realityshow "Love Island" aflyst

Det britiske dating- og realityshow ”Love Island” er aflyst for i år. Det sker som følge af den verdensomspændende coronapandemi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/love_island_program_aflyst.jpg
 (Foto: MEGA)

Den smitsomme coronavirus har ikke blot flere hundredetusind liv på samvittigheden.

Den er også skyld i fyringer, konkurser og blandt andet aflysninger af diverse tv-programmer.

Et af de programmer vi ikke kommer til at se på skærmen i år, er det britiske datingshow ”Love Island”.

Det skriver The Sun.

Det er nu ikke, fordi folkene bag det populære program ikke har undersøgt mulighederne for at optage trods den smitsomme coronavirus.

Men cheferne bag er simpelthen ikke sikre på, at de kan garantere for deltagernes sikkerhed. Derfor har de således valgt at droppe showet i år:

- Under normale omstændigheder ville vi meget snart planlægge at rejse ud på lokationen på Mallorca for at gøre villaen klar – det kommer nu ikke til at ske, fortæller Kevin Lygo, tv-direktør hos den britiske tv-kanal ITV, inden han undskylder overfor seerne af showet:

- Vi beklager virkelig overfor showets fans, men vores første prioritet er sikkerheden, og ”Love Island” vender tilbage stærkere end nogensinde i 2021, fortæller han.

Produktionen bag programmet havde ellers undersøgt, hvordan deltagerne fx kunne blive testet under optagelserne – eller om programmet muligvis kunne rykkes til senere på året.

Men desværre kunne ingen af dele lade sig gøre, og fans af programmet må altså tålmodigt vente endnu et år, før britiske ”Love Island” vender tilbage på skærmen.

Sponsoreret indhold