Reality5. maj 2021

Piet Kyndesgaard afslører: Slut med "De sjældne danskere"

Er du ligesom os stor fan af Piet Kyndesgaard og de andre skønne børn fra "De sjældne danskere", så er der dårligt nyt. Der kommer nemlig ikke flere sæsoner, men Piet lover, at han ikke er færdig på skærmen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danskerne kom lynhurtigt på fornavn med Piet Kyndesgaard og de andre tv-stjerner fra TV 2-hittet "De sjældne danskere".

I tre sæsoner har vi kunnet følge med i livets op- og nedture hos Piet, Hjalte, Bastian, Nalina, Noor, Rebekka, Niels og Theo, men nu er det slut.

Det afslørede showets helt store stjerne, Piet Kyndesgaard, over for SE og HØR, da vi mødte ham til Zulu Awards 2021, hvor han var vært på rød løber-programmet.

- Der kommer ikke mere af ”De sjældne danskere”. Der blev aftalt at lave tre sæsoner, og det var det, lød det fra Piet.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. For står det til den 13-årige skærmtrold, så kommer vi til at se mere til ham på skærmen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210429_han5322.jpg
 Foto: Hanne Juul

Piet nyder rampelyset, og danskerne elsker at se den karismatiske fyr folde sig ud på skærmen (Foto: Hanne Juul)

- Jeg vil sygt gerne lave mere tv, slog Piet fast, før han kastede sig ud i værtstjansen på den røde løber til Zulu Awards.

Hvis du ikke kan vente med at blive underholdt af Piet, så er der også godt nyt til dig. Du kan nemlig se ham live på streamingsiden Twitch, hvor han sender live, mens han spiller forskellige spil.

- Jeg laver stream, og det går meget godt. Jeg har lige rundet 25.000 følgere. Det er mest, FIFA og Fortnite, jeg spiller, forklarede Piet og uddybede:

- At streame er jo live, og der kan man ikke cutte noget ud, hvis der sker noget, eller man siger noget pinligt. Jeg er mange gange blevet fanget i at sige mange random ting.

Hvis du gerne vil følge med i Piets evner i FIFA og Fortnite, så kan du følge ham på Twitch under navnet BigPietz.

Over for SE og HØR slår TV 2 fast, at det ikke nødvendigvis er slut med "De sjældne danskere". Kanalen vil gerne lave en sæson mere, hvis det er muligt at finde familier til at medvirke - men det bliver altså uden Piet.

Sponsoreret indhold