Reality23. maj 2022

Philip May styrtede på vej til fest

Det var ikke uden omkostninger, at Philip May kom til “Vi elsker 90’erne” i Rødovre i lørdags. På vej til festen styrtede han nemlig, da han skulle nå et tog
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Simone og Philip havde afleveret sønnen Vilmar hos farmor, så de to kunne have en fest i lørdags til "Vi elsker 90'erne"
 Video: Mikael Rieck

– Det har været en lang tur, startede Philip May med at fortælle, da SE og HØR mødte ham og kæresten Simone Hvenegaard i lørdags.

Mens de to griner, kan de fortælle, at det ikke var helt uden drama at komme til Rødovre for at mødes med realityvennerne og feste til 90’er musik.

Philip May og Simone Hvenegaard
Philip og Simone fortæller, at de gerne vil have barn nummer to, men først om mange år. Som det ser ud lige nu, er det nok med sønnen Vilmar
 Foto: Mikael Rieck

Hænderne i lommen

– Vi skulle nå et tog, og jeg skulle op ad nogle trapper, og jeg havde meget i lommerne, så jeg løb sådan her, fortæller han og viser en mere hurtig end elegant løbestil, hvor hænderne bliver i lommerne under løb.

Han fortæller, at han med hænderne i lommen styrtede, mens Simone bare stod og så til. Da historien bliver genfortalt står hun stadig og kæmper med at holde masken.

Klar til fest

– Jeg har slået mig hele mit liv. Jeg har boet i skoven og er faldet ned fra træerne, siden jeg var helt lille. Det kan man måske mærke, siger han og fortsætter:

– Simone skubber mig også nogle gange ned ad trappen.

Det er dog hurtigt noget, hun får afvist, mens de begge griner. Og de konkluderer, at nu hvor deres søn Vilmar er afleveret hos farmor, skal de to ud at have en fest, og det er ikke noget, et styrt skal stoppe dem fra.

Sponsoreret indhold