Reality12. april 2024

Philip May ser tilbage: Jeg savner Lenny

Philip May sætter ord på savnet til de gode gamle dage med den eneste, han nogensinde har mødt, der er lige så "brændt af" som ham selv: Lenny Pihl
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Philip May ser tilbage: Jeg savner Lenny.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf Lyd og video: Heine Jørgensen Redaktion: Anja Bruneskjold, Benedikte Brix

LÆS OGSÅ: Se billederne: Lenny Pihl som SE og HØR-mand

Lenny Pihl og Philip May var som Gøg og Gokke: Et ikonisk makkerpar. Men hvordan er forholdet mellem de to realitystjerner i dag? Det har ændret sig en del.

I podcasten ”Sladderministeriet” sætter Philip May ord på deres særlige bånd – hvordan det opstod, og hvorfor han savner Lenny Pihl.

– Han betød rigtig meget for mig, og vi havde samme syn på måden at leve livet på: At det her, det kan være din sidste dag, fortæller Philip om Lenny, som han straks klikkede med, da de to store personligheder tjekkede ind på ”Paradise Hotel” og med hans ord var lige brændt af i hovedet.

– Det var fantastisk at have sådan et venskab, da man var der i sit liv.

Lenny Pihl og Philip May mødte hinanden på "Paradise Hotel" i 2017, hvor de straks blev uadskillelige og blandt andet fik spredt begrebet "stodderormen".
Lenny Pihl og Philip May mødte hinanden på "Paradise Hotel" i 2017, hvor de straks blev uadskillelige og blandt andet fik spredt begrebet "stodderormen".
 Foto: Lars H. Laursen, Mikael Rieck

Nu er livsstilen en anden for dem begge, og Philip May, der snart bliver far til to, savner Lenny Pihl.

– Jeg kan godt savne ham. Det gør jeg. Og jeg håber da også, han savner mig en gang i mellem. Det er bare svært. At få det hele til at gå op.

Philip fortæller også, at en spøg, han lavede i Prime-programmet ”Nicklas pranker” satte sig så dybt i Lenny, at han frygter, han stadig bærer nag.

Hør ham fortælle om det, savnet og om det særlige første møde med Lenny Pihl, i klippet øverst i artiklen.

Du kan også høre hele afsnittet af ”Sladderministeriet” med Philip May som gæst herunder:

Sponsoreret indhold