Reality9. juli 2020

Philip May og Simone jubler: Vi skal være forældre

Realityparret Philip May og Simone Hvenegaard venter deres første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190328_wen_-_tv3_106_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Philip May og kæresten Simone Hvenegaard venter til december deres første barn.

Det bekræfter realityparret over for SE og HØR.

For Philip har det været svært at holde hemmeligt, så han er lykkelig for endelig at kunne dele nyheden.

- Vi har vidst det i lang tid. Siden har hun var seks uger henne. Det er jo næsten ti uger siden nu. Vi har jo prøvet i fire måneders tid at blive gravide, fortæller Philip May, der også afslører, at han var i chok, da Simone overbragte den store nyhed til ham.

- Vi stod bare og krammede og græd lidt. Jeg var jo helt i chok. Og så var det bare glæde, og så var jeg bare klar. Så trækker man uniformen på, for nu skal man sgu være far. Det er jeg klar til, lyder det fra en ekstatisk Philip.

Babynavnet er fundet

Når man bliver gravid i en coronatid, ser tingene lidt anderledes ud, end de normalt plejer at gøre, men det er ikke noget, hverken Philip eller Simone har været synderligt påvirket af.

- Det eneste, vi var lidt nervøse for i starten, var, at jeg ikke måtte komme med til scanningerne på grund af det her corona. Det blev vi lidt kede af det af. Men det må jeg heldigvis godt komme med til nu, så nu er jeg med til det hele, lyder det fra Philip.

https://imgix.seoghoer.dk/eiehg.jpg
 Foto: MEGA

Philip og Simone i en kreativ graviditetsafsløring på Instagram. (Foto: Privat)

I går var parret så til kønsscanning, hvor de fik nyheden om, at de venter en lille dreng, og navnet? Ja, det er allerede fundet. Den lille fyr skal hedde Vilmar. Et navn, som Simones mor har fundet på.

Simone er ligesom Philip også helt overvældet over den glade nyhed, og selvom hun havde planlagt at overraske kæresten på en særlig kreativ måde, så blev det ikke ikke til noget alligevel.

- Jeg har jo haft tænkt nogle tanker om, at jeg ville gøre helt vildt meget ud af det, når det var, men jeg var simpelthen så overvældet af det, at jeg bare gik ud og kiggede på ham og sagde: "Jeg er gravid!", så jeg var meget chokeret, selvom vi egentlig prøvede længe.

Simone fortæller til SE og HØR, at Philip allerede nu er en enormt engageret far, der ikke er bleg for at fortælle hende, hvad hun må, og hvad hun ikke må.

https://imgix.seoghoer.dk/philiaa.jpg

Foto: Privat

- Han bliver jo en fantastisk far. Det er jeg ikke i tvivl om. Altså, han har jo hentet flere apps ned end mig, og så fortæller han mig om, hvad jeg må spise, og hvad jeg ikke må spise. Så må jeg ikke spise lakrids, og hvad ved jeg, griner Simone.

- Han er en meget omsorgsfuld far allerede og en god støtte og med til alt og er engageret.

Philip og Simone blev kærester under optagelserne til 13. sæson af "Paradise Hotel" tilbage i 2016. Under et år senere gik parret fra hinanden, men har siden da genfundet kærligheden.

Parret ventes at blive forældre sidst på året, da Simone har termin den 28. december.

Sponsoreret indhold