Reality 29. juni

Philip Geisler Berg forklarer “Bachelor”-sviner

Selv om det ikke var én til én det, Philip Geisler Berg mente, står han ved, at det ikke skal være for nemt, som han formulerede det
Philip Geisler Berg får hug for at være lidt for ærlig i "Bachelor".

Philip Geisler Berg får hug for at være lidt for ærlig i "Bachelor".

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Da Philip Geisler Berg i dagens afsnit forklarer, hvorfor han vælger Frederikke til overnatningsdaten, begrunder han blandt andet sit valg med, at det ikke skal være for nemt.

Den formulering får flere af kvinderne til at reagere. For mener Philip Geisler Berg da, at hans to andre “favoritter”, som de kaldes, Victoria og Frida B er “for nemme”?

Ikke helt, forklarer ungkarlen til SE og HØR:

– Det var ikke én til én det, jeg mente. Jeg mener bestemt ikke, det har været for nemt. Men det, jeg lagde mærke til ved Frederikke var, at hun turde tage tyren ved hornene og søge nogle svar hos mig. Det er sindssygt vigtigt for mig.

Her taler Philip Geisler Berg om den utilfredshed, som flere af kvinderne giver udtryk for overfor hinanden og til kameraet, men ikke direkte til bacheloren. Blandt andet er Frida B skuffet over manglende opmærksomhed fra ham, men det er ikke noget, hun siger direkte til Philip.

Artiklen fortsætter under billedet …

Philip Geisler Berg er glad for en kvinde, der kan stikke til ham.

Philip Geisler Berg er glad for en kvinde, der kan stikke til ham.

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Frederikke hiver derimod fat i ham for at tale om, at han “kysser med en hel masse”.

– Når man tør dykke ind og lade sig blive klogere på den person, man er ved at opbygge en relation til, så gror man sammen. Man skal turde være nysgerrig og kritisk for at forstå, hvor det hele kommer fra. Og hvis det så ikke tapper ind i ens egen verden, så kan man sige nej tak, siger Philip Geisler Berg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Argumentet for at vælge Frederikke, fordi “det ikke skal være så nemt”, var altså mere ment som en ros til hende end en sviner til de andre kvinder – men ungkarlen kan godt se, hvorfor de reagerer, som de gør.

– Jeg fik formuleret det på en ærgerlig måde. Men det er det, jeg søger i en pige: En, der tør tage tyren ved hornene. Så jeg står ved det.

– Det viser sindssygt meget om Frederikke, at hun tør gøre det. Hun hviler meget i sig selv.

Sponsoreret indhold