Philine raser over anonyme beskeder på Jodel

De fleste har hørt om det sociale medie Jodel, hvor det er muligt helt anonymt at udbasunere sine holdninger og tanker om andre mennesker – oftest bloggere, tv-personligheder, realitystjerner og andre kendisser.

Og de fleste brugere af app’en er da stensikkert også stødt på kommentarer om de to ”Bendtner & Philine”-stjerner, hvor modellen og fodboldspilleren selvsagt har hovedrollerne, i ny og næ.

Det er noget, særligt Philine Roepstorff går op i, kan man se i det nyeste afsnit af den populære Dplay-serie:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicklas Bendtner, 32, og Philine Roepstorff, 27, er klar på både børn og stort hus i Nordsjælland.

Foto: Thomas Laursen

- Jeg ved ikke, hvad det er, der får folk til at gøre det. Jeg forstår det ikke, fortæller Philine om de mennesker, der benytter sig af den anonyme app.

Det er særligt den garvede models redigering af sine Instagram-billeder, der bliver diskuteret på Jodel. Og det er altså et rygte, der faktisk er hold i:

- True, den kan jeg ikke løbe fra, indrømmer Philine efter at have læst en kommentar op, der handler om, at Philine ”altid redigerer sine billeder i en ekstrem grad”.

- Jeg redigerer mine billeder. Det gør alle. Så fortæl mig noget, jeg ikke ved, lyder det fra Philine.

Men det er ikke kun snakken om billedredigering, der optager brugerne af Jodel. Også Bendtners tidligere utroskab bliver diskuteret heftigt på app’en – og det er altså noget, som i den grad påvirker Philine Roepstorff:

- Det burde folk ikke kunne skrive, men det kan de, fortæller hun.

Og fodboldkæresten Nicklas Bendtner er udmærket klar over, at det i den grad går hende på:

- Philine går meget op i, hvad folk skriver om hende. Og så beder jeg hende om at tænke positivt og lade det ligge, fordi det er ligegyldigt, kommer det fra Bendtner, der desuden ikke lægger skjul på, at han i den grad er ligeglad med, hvad folk skriver om ham.

Se klippet, hvor Philine og Nicklas Bendtner taler om, hvad folk skriver om det på det anonyme medie Jodel:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close