Reality24. januar 2021

Philine får pause fra Bendtner: - Jeg beder om noget, han ikke kan give mig

Der er ingen tvivl om, at 28-årige Philine Roepstorff og fodboldkæresten Nicklas Bendter, 32, har haft diverse udfordringer i løbet af deres parforhold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et parforhold er muligvis sjældent en dans på roser hele tiden.

Og det må i den grad være noget, som den garvede model Philine Roepstorff og fodboldguruen Nicklas Bendter kan skrive under på.

Det er ingen hemmelighed, at Bendtner tidligere har været sin modelkæreste utro. Og for nylig, også i ”Bendter&Philine” kunne man således også se parret blive uvenner, da Philine skulle en tur på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0517.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

En episode, der gik så galt, at fodboldhelten bad sin kæreste om at flytte ud af deres fælles hjem i en periode.

Og i det nyeste afsnit realityprogrammet ”Bendter&Philine”, hvor modellen og fodboldspilleren selvsagt har hovedrollerne, kommer seerne atter tæt på parret og deres udfordringer.

Philine og Bendter har gang i en renovering af deres hus i Høsterkøb i Nordsjælland. Og projektet tager ganske hårdt på parforholdet:

- Det er skønt. Der er intet, jeg kunne have ønsket mere end et par dage væk fra Nicklas og et par dage væk fra huset, lyder det smågrinende fra Philine, der i realityprogrammet netop er taget på ferie.

Parret er således pressede over renoveringen af deres hus. Noget, der medfører, at de ”bliver meget uvenner”.

Philine har dog en teori om, hvorfor parret særligt bliver uvenner, hver gang hun rejser. Noget, der ikke umiddelbart hører til sjældenhederne i et job som model:

- Jeg tror, det der fremprovokerer, at vi kommer op at skændes, når jeg rejser, det er helt klart, at jeg er meget utryg og usikker, lyder det ærligt fra den smukke model.

- Jeg vil rigtig gerne have, at han giver mig tryghed og sikkerhed. Og der kollapser vi, fordi jeg beder om noget, han ikke kan give mig. Og hvis han skal give mig det, så går han virkelig på kompromis med sig selv, forklarer Philine.

Du kan se det nyeste afsnit af realityprogrammet ”Bendnter&Philine” på Discovery+ allerede nu.

Se klippet nedenfor, hvor Philine fortæller om at være utryg og usikker:

Sponsoreret indhold