Reality5. september 2023

Pernille Nygaard bryder tavsheden: – UNDSKYLD!

Der er en helt særlig årsag til, at realitybaben har været ret så stille på det sidste
Noget tyder på, at den seneste tid har været ret så travl for Pernille Nygaard.
Noget tyder på, at den seneste tid har været ret så travl for Pernille Nygaard.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Vender tilbage på tv

Trofaste følgere af den garvede realitykendis Pernille Nygaard har næppe kunne undgå at bemærke, at hun har været ualmindelig stille på sin Instagram-profil den seneste tid.

Men nu afslører frøken Nygaard årsagen bag:

– UNDSKYLD!!!! Jeg har været ret stille herinde i det seneste stykke tid, og det er der jo en forklaring på, lyder begyndelsen af et opslag på Instagram, som Pernille deler med sine mere end 48.000 følgere på det sociale medie.

– Jeg har brugt en hel del tid på at omvende mig til at flytte tilbage til Jylland! Derudover har jeg også skulle finde et nyt job, da det ikke længere var muligt at arbejde i København og bo i Jylland.

Heldigvis tyder alt på, at realitybaben imidlertid har fundet sig et job i det jyske – og desuden har prioriteret at lægge sin energi netop der:

– Jeg har derfor også dedikeret det sidste stykke tid til at falde på plads på min nye skønne arbejdsplads, lyder det videre fra Pernille, der tilføjer, at kalenderen nu er fyldt op – og at hun skal undgå at blive stresset.

– Nu handler det bare om prioriteringer og at passe på sig selv.

Vender tilbage til tv

Det er noget nær fire år siden, at fans af den jurauddannede tv-legende sidst så hende på tv, da hun for en kort bemærkning var med i knaldeprogrammet ”Ex on the Beach”.

Men til efteråret går det imidlertid løs igen. Her vender Pernille Nygaard sammen med andre kendisser tilbage på skærmen i Prime Video-programmet ”Good Luck Guys”.

Her skal deltagerne med ganske små mængder mad i maven kæmpe i diverse dyster – naturligvis med den eftertragtede pengepræmie for øje.

Udover Pernille Nygaard kan realityelskere blandt andet også se frem til at se Elvira og Thalia Piztner, Jeppe Bøg Risager, Line Maria Busk og Sy Lee i programmet.

”Good Luck Guys” har premiere den 10. november på Prime Video.

Se alle deltagerne i galleriet nedenfor.

"Good Luck Guys" sæson to: Her er deltagerne

Sponsoreret indhold