Reality12. marts 2024

Patrick Holsøe smaskforelsket i "eks-flirt": Denne gang holder det

Patrick Holsøe er mere forelsket end nogensinde og fortæller endda, at han vil gå i graven for sin nye kæreste – som også er en tidligere flamme
Patrick Holsøe har aldrig elsket en person så meget, lyder det.
Patrick Holsøe har aldrig elsket en person så meget, lyder det.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Patrick Holsøe modtog akut lægehjælp på "Paradise Hotel"

De blev nødt til at tage en pause, men heldigvis for Patrick Holsøe opgav hans nordsjællandske flamme ham ikke. For to uger siden blev parret så officielt kærester, og denne gang er det alvorligt.

Det fortæller den smaskforelskede "Paradise Hotel"-stjerne til SE og HØR.

– Jeg har seriøst aldrig været så forelsket før. Jeg føler, jeg har feber. Jeg er virkelig glad, det er jeg sgu.

– Måden, jeg kan mærke det på, er, at jeg er så ligeglad med andre piger. Denne her gang er det the one.

Da parret i januar havde noget kørende, men altså ikke havde sat kærestetitlen på, beskrev Patrick Holsøe hende som den kvindelige version af ham selv. Det holder han fast i.

– Jeg er faldet for hendes personlighed. Vi er meget den samme i forhold til humor, vi forstår hinanden rigtig godt, og så er hun selvfølgelig også flot. Det er jo en bonus.

Det er en jublende lykkelig Patrick Holsøe, der fortæller, at han har fundet kærligheden.
Det er en jublende lykkelig Patrick Holsøe, der fortæller, at han har fundet kærligheden.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Patrick Holsøes udkårne vil gerne være anonym, men han fortæller, at hun er 23 år – han er 22 – bor i København og kommer fra Nordsjælland.

Han krydser dog fingre for, at han med tiden kan vise hende frem, selv om hun ikke er en offentlig person.

– Nogle gange siger man dumme ting, når man er forelsket – eller overtænker – men jeg er slet ikke i tvivl om, at det holder denne gang. Jeg kan mærke i maven, at det er hende. Jeg vil dø med hende.

– Det er store ord, der aldrig er kommet fra mig.

Paradisoen er dog stadig i gang med at bearbejde lidt ar fra fortiden, hvor han blev såret af Sarah Dohn på "Paradise Hotel".

– Jeg har været lidt usikker på piger i forhold til det, der er sket med Sarah. Selv om det var på hotellet, og det her er i virkeligheden, så ligger det stadig i baghovedet. Det skal jeg lære at smide væk.

Her har især Patricks mor og far været en stor hjælp.

– Jeg prøver så meget som muligt at tale med mine forældre om det og få nogle gode råd fra dem. De støtter mig i alt, og det er jeg virkelig taknemmelig for. De er vanvittigt gode til at hjælpe mig i alle situationer. De har også lidt mere livserfaring, end jeg har.

Sponsoreret indhold