Paradiso-fyr tilbage på OnlyFans

Daniel, Tobias og Casper til forpremieren på \

Daniel, Tobias og Casper til forpremieren på "Paradise Hotel"

Foto: Søren Lamberth

Tobias Friberg blev kendt, da han deltog i "Paradise Hotel".

Men efter programmet gik det galt for realitydeltageren, der er blevet dømt for vold og har siddet bag tremmer.

Da Tobias Friberg i sensommeren blev løsladt fra fængslet, meddelte han, at han ville trække sig tilbage og ikke længere være et offentligt ansigt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tobias Friberg blev kendt, da han medvirkede i den seneste sæson af \

Foto: Søren Lamberth

Nu trækker paradisoen dog i land. Her i eftermiddag har han nemlig annonceret, at han igen har oprettet sig på amatørpornositet OnlyFans.

- Har valgt at åbne op for min OnlyFans igen. Dumme kommentarer frabedes, skriver Tobias Friberg i en story på Instagram oven på et skærmbillede af den omtalte profil.

 

Paradisoen blev i april i landsretten idømt 40 dages ubetinget fængsel for vold med en ekskæreste. Han havde dog muligheden for at afsone med fodlænke - men den løsning fungerede ikke for ham.

- Jeg startede ud med at have fodlænke på i ti dage, og så følte jeg, at jeg var i fængsel derhjemme. Jeg kunne ikke holde ud, at mit hjem skulle føles som et fængsel, når jeg er færdig med den dom, sagde Tobias Friberg til SE og HØR for et par måneder siden.

Tiden i fængslet var dog overraskende god, afslører Tobias. Her har han fået tid til at tænke over sit liv og lægge det om.

- Det har været rigtig godt for mig i forhold til at sætte pris på tingene, alle de der irriterende små ting. Jeg sad derinde i 30 dage og ville ønske, at jeg bare kunne få lov til at tømme min opvaskemaskine. Det var rigtig hårdt, men jeg kan kun se positivt på det. Jeg har lært rigtig meget.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close