Reality3. juli 2020

”Paradise”-vinder Sarah Dohn i endnu en shitstorm i Sverige: - Jeg er ikke racist

Det var en lettere uheldig bemærkning, der flød over Sarah Dohns læber, da hun tilbage i januar i et afsnit af ”Paradise Hotel” blev bedt om at kommentere på sin partner Türker. Nu er hun endt i en shitstorm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_dohn_-_skaaret.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Til trods for at TV3-succesen ”Paradise Hotel” allerede er løbet af stablen, og årets vindere er fundet, så har vores naboland Sverige nu pludselig fået øje på et helt specielt afsnit af dette års sæson.

Helt præcist drejer det sig om det afsnit, hvor årets vinder, Sarah Dohn til en parceremoni bliver spurgt ind til, om en som Türker, som hun dannede par med på det tidspunkt, mon var hendes type.

Spørgsmålet kom muligvis en smule bag på den dengang 18-årige realitybabe. For her gik det en smule galt for hende:

- Lidt. Jeg er ikke så meget til det udenlandske. Men han er bestemt en type, jeg ville gå efter, hvis han ikke var fra udlandet, lød det fra hende dengang.

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_dohn_og_turker.jpg
 Foto: Nent Group

Det var hurtigt, Sarah indså, at det vist ikke var kommet helt rigtigt ud af munden på hende. Foto: Nent Group

Men i et forsøg på at redde sig selv ud af situationen valgte hun at tilføje:

- Det er ikke fordi, jeg er racist, men jeg går bare normalt ikke efter udlændinge.

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_dohn_og_turker_-_griner.jpg
 Foto: Nent Group

Heldigvis var det nemt for alle deltagerne at grine af bagefter. I dag griner Sarah dog knap så meget. Foto: Nent Group

Siden har hun måtte forklare sig flere gange omkring situationen, og at hun var meget nervøs under optagelserne, og at det naturligvis ikke var noget, hun mente.

Men nu, mere end et halvt år efter, at afsnittet blev sendt på dansk tv, så har vores naboland Sverige altså opfanget bommerten.

- Til alle jer der skriver vedrørende den shitstorm, der pludselig er væltet over mig i Sverige: Jeg er bekendt med den, og jeg har tænkt mig at kommentere på den senere i dag, lød det fra hende i en Instagram-story tidligere på dagen.

Og nu tager hun så bladet fra munden.

- Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal sige til den her situation. Jeg troede aldrig, det ville blive et emne, vi skulle tale om igen, men det er det blevet i Sverige åbenbart.

- De har fået fat i det her klip, hvor jeg siger det her til parceremonien, og det er selvfølgelig kommet ud mega forkert, det har jeg også sagt før, men det kan jeg ikke gøre noget ved nu. Jeg er selvfølgelig ikke racist, og jeg håber ikke, at I hopper med på Sveriges bølge, lyder det fra hende.

Sponsoreret indhold