Reality4. juni 2020

”Paradise”-Tobias afslører alkoholmisbrug: Er på antabus

Efter snart 10 år med alkohol vinker ”Paradise Hotel”-deltageren Tobias Friberg nu endeligt farvel til vodka og øldåser. – Jeg rystede og svedte, men nu er det slut, fortæller han til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tobias_friberg.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Den tårnhøje Tobias Friberg charmerede de fleste piger, da han var med i den nyeste sæson af ”Paradise Hotel”.

Men bag charmen og det søde smil har Tobias de sidste mange år gemt på svære følelser, der tvang ham til at vende flaskerne på bunden og ned i svælget.

- Jeg har drukket, siden jeg var 16 år gammel, da jeg startede i kokkelære, fortæller han til SE og HØR, efter at han på sin Instagram profil tidligere i dag afslørede, at han nu var startet på antabus.

- Så gik den ikke længere. Et langt og massivt alkoholmisbrug, dumme beslutninger, ødelagte venskaber og ødelagt forhold, skriver han til videoen der viser ham tage sit første glas med antabus.

https://imgix.seoghoer.dk/tobias_antabus.jpg
 Foto: Privat/Instagram

Et screenshot af videoen, hvor Tobias tager sin første antabus. SE og HØR har fået lov til at dele billedet. Foto: Privat/Instagram

Forladt af kæresten

Til SE og HØR fortæller den 25-årige realitydeltager, at det på det seneste har været rigtig svært, og vodkaen gerne er kommet indenbords både om natten og til morgenmad, hvorfor også at folk omkring ham er faldet fra.

- Min kæreste og jeg er også gået fra hinanden på grund af det her. Der er mange, der ikke vil være sammen med mig på grund af det.

- Det er derfor, jeg heller ikke snakker med nogen af dem fra Paradise, for jeg holder ikke mine aftaler, og jeg dummer mig, fortæller han.

Til sidst var det heller ikke kun kæresten og familien, der ønskede et bedre liv for tometermanden. Også Tobias selv havde svært at kende sig selv til sidst, og humøret var sjældent godt.

- Man har godt kunne mærke det på mig, at jeg ikke har været den der glade type, når nogen kom hen til mig, eller jeg har prøvet på det, men det er svært, når man er konstant stiv, fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_hotel_praemiere_240_1sl0476.jpg_0.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

- Mig og Ida tager det stille og roligt nu, vi ses ikke med andre, og når jeg har det bedre, så kan vi også officielt være kærester igen. Foto: Søren Lamberth

Ville gerne forklare sig

Det er heller ikke meget, man har set til Tobias på de sociale medier det sidste stykke tid, efter det blev afsløret, at han var gået ind i amatørporno-branchen.

Netop derfor var det også vigtigt for ham at forklare, hvad der sker med ham og ikke mindst dele sin nye rejse med sine mere end 39.000 følgere på Instagram.

- Mange har set mig i gadebilledet rende rundt med en flaske vodka eller andet, så det har været meget rart lige at forklare, hvorfor jeg har gjort det.

Og glæden ved det livsomvæltende valg er bestemt ikke til at tage fejl af.

- Jeg troede, det ville være angstprovokerende og ubehageligt, men det er en rigtig rar fornemmelse, at jeg nu ikke kan drikke.

Fra næste uge af begynder realitydeltageren i dagsbehandling og skal til AA møder.

Sponsoreret indhold