Paradise Hotel 10. marts 2010

Web-TV: Susan K kæreste med paradiso

Den labre blondine har slået kløerne i en kun 21-årig kommende ”Paradise Hotel”-deltager, kan SE og HØR nu afsløre
Sådan ser han ud - manden som Susan K ikke kunne stå for
Sådan ser han ud - manden som Susan K ikke kunne stå for
Foto: TV3

Det er ingen hemmelighed, at 35-årige Susan K altid har været til ungt kød. Men bedst som man troede, det var slut, da hun for nylig slog kløerne i den jævnaldrende Søren fra "Robinson Ekspeditionen", har hun nu ændret mening. Således danner brystbomben par med Benjamin Houlind fra Århus på bare 21 år.

Det er for så vidt ingen hemmelighed. Parret stillede nemlig op for nylig foran alskens medier til en biografpremiere, hvor de dog var meget hemmelige omkring, hvor de havde mødt hinanden. Det kan SE og HØR nu afsløre. Benjamin er nemlig kommende "Paradise Hotel"-deltager.

- Ja, jeg er en af de kommende deltagere. Men jeg må ikke sige, hvornår jeg kommer ind på hotellet, fortæller Benjamin og uddyber:

- Vi mødtes til en Paradise-fest i december, men det er først for nylig, vi er begyndt at date. Vi kommer enormt godt ud af det med hinanden. Kald os bare kærester. Vi har i hvert fald en aftale om, at vi ikke er sammen med andre, betoner den purunge gut, som er er htx-student, freelance-model og halvt colombianer.


Læs mere om romancen - og se det kinky billede af Benjamin under årets "Paradise Hotel" - i SE og HØR torsdag.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Sponsoreret indhold