Miss Paradise afslører: Vores datter skal hedde Luna

Paradise Hotel-baben Jasmin Melina Rendbæk skal være mor til sommer.

Paradise Hotel-baben Jasmin Melina Rendbæk skal være mor til sommer.

Foto: All Over Press

Om en måned bliver den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Jasmin Melina Rendbæk mor for første gang.

Her nedkommer hun efter planen med en lille datter sammen med kæresten, håndboldspilleren Frederik Schilling.

Nu afslører den vordende mor, at parret allerede har fundet navnet til deres lille prinsesse, til trods for at de endnu har til gode at møde hende.

Til Realityportalen.dk fortæller Jasmin Melina Rendbæk, der vandt ’Miss Paradise’-titlen sidste år, at datteren skal hedde Luna:

- Hun skal hedde Luna Melina Schilling. Luna betyder måne, og jeg har altid haft et lidt skørt forhold til månen. Da jeg var to-tre år døde min mormor, hvilket jeg ikke forstod. Så jeg troede, hun var flyttet op på månen. Da Fredrik så foreslog Luna, gik det hele op i en højere enhed, og vi synes bare, at det var så fint et navn og en sød lille historie, der fulgte med, fortæller Jasmin Melina Rendbæk til Realityportalen.dk.

Jasmin Melina Rendbæk har termin 24. juli, og hun ser formentlig ekstra meget frem til at byde sin lille pige velkommen til verden. Graviditeten har nemlig ikke været helt uden problemer for den unge reality-deltager.

I maj skrev hun således på sin blog, at hun var blevet sygemeldt som følge af plukveer.

- Jeg er nu gravid i uge 30 og alt i alt, har jeg det godt. Jeg har dog døjet meget med plukveer, hvilket har resulteret i, at vi har været omkring Viborg fødeafsnit af to omgange. Plukveer er vist ikke så unormalt, men de må ikke være der så ofte som jeg havde dem, og slet ikke gøre så ondt. Jordemødrene og lægerne på Viborg tog det meget alvorligt, og det var først der det gik op for mig, at jeg skulle lytte til min krop, og ikke mit stædige hoved, som tror at det kan klare alt, skrev Jasmin på sin blog og tilføjede:

- Grundet denne periode med mange plukveer, har min læge valgt at sygemelde mig. Jeg har nu været sygemeldt i 14 dage, og jeg har haft virkelig svært ved at give mig selv lov til, at det er “okay” at lytte til min krop – det har været et kæmpe nederlag, at erkende at min krop sagde fra så tidligt i min graviditet, og at jeg skulle sygemeldes 2 måneder før, at det var planlagt jeg skulle gå på barsel.

Det var i november sidste år, at parret stod frem som kærester.

Venstrefløjspilleren Fredrik Schilling har tidligere gjort karriere i håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg, men i dag spiller han for Aarhus Håndbold.

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close