Paradise Hotel26. januar 2024

Vivi, Sarah og Lucas slagter Patrick Holsøe: Han lyver og mangler opmærksomhed

Patrick Holsøe har lagt sig ud med flere af de andre "Paradise Hotel"-deltagere – nu skyder tre af dem med skarpt tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vivi, Sarah og Lucas slagter Patrick: Han lyver og mangler opmærksomhed.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf Video og lyd: Heine Jørgensen Redaktion: Anja Bruneskjold, Benedikte Brix

LÆS OGSÅ: Kastede kugler, chok og tårer: Her er de vildeste finaler og troskabstester i "Paradise Hotel"

Den dårlige stemning er tyk mellem Patrick Holsøe og de tre "Paradise Hotel"-kolleger Vivi Bach, Sarah Dohn og Lucas Buchardt.

"Paradise Hotel"-vinderne har svært ved at forstå, hvorfor han langer ud efter dem i medierne, efter programmet begyndte at løbe over skærmen.

– Jeg er faktisk ikke god til at udtale mig dårligt om folk, fordi jeg synes, det er pinligt. Men jeg synes, han har udtalt sig om alle nu, og han stopper jo ikke, siger Vivi Bach, der altså har taget fløjhandskerne af i SE og HØR-podcasten "Sladderministeriet".

Lyt til afsnittet her:

– Han lyver, og han prøver at stille sig selv i et bedre lys, siger Sarah Dohn, og Vivi Bach kommer med et eksempel:

– Han siger, han har taget flere taktiske beslutninger, men at de bare ikke er blevet vist. Hvor henne? På toilettet eller hvad?

– Han er så ligegyldig, tilføjer Sarah.

Nu får Patrick Holsøe igen af samme skuffe.
Nu får Patrick Holsøe igen af samme skuffe.
 Foto: Jesper Sunesen, Mikael Rieck

Om hende har han udtalt, at alle bør holde sig fra hende, fordi han følte sig ført bag lyset, da han så, hvor meget Sarah og Lucas kyssede i krogene på hotellet. Og det har gjort hende rasende.

– For det første skal han ikke udtale sig om, hvordan jeg er herhjemme, for jeg er faktisk loyal, og jeg behandler dem, jeg ses med ordentligt. I modsætning til ham. Hvor mange piger har han ses med? Fem-seks piger. Og samtidig med, at han ses med dem, så boller han med nogle andre, hævder hun.

– Han skal IKKE snakke om mig, når hans sti er alt andet end ren. Det er det, der pisser mig af. Jeg synes, det er så lavt at synke.

– Hvis du ikke kan klare mosten, så skal du ikke være med.

Også Vivi Bach og Lucas Buchardt har mere at sige om Patrick Holsøe. Hvor Lucas ikke tidligere havde et behov for at være ude med riven, er situationen en anden nu, fortæller han.

Se og hør hele seancen, hvor de tre "Paradise Hotel"-vindere kommer med deres uforbeholdne mening om Patrick Holsøe, i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold