Paradise Hotel30. januar 2024

Vivi Bach har blokeret Lucas Buchhardt: Nu forklarer han årsagen

Flere mener at vide, hvorfor den ene halvdel af vinderparret har blokeret den anden. Men sådan hænger det dog ikke sammen, forklarer Lucas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Lucas fortælle i videoen ovenfor.
 Video: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Louise Hjort revser Lucas Buchardt: – Det pisser mig af

Der hersker stor mystik om årsagen til, at Vivi Bach har blokeret sin vinderpartner, Lucas Buchardt, på de sociale medier.

Forleden var de to – inklusive Sarah Dohn – på besøg i SE og HØRs ”Sladderministeriet”. Men her ønskede hovedpersonerne ikke at fortælle årsagen bag.

Nu sætter Lucas dog flere ord på:

– Mit og Vivis forhold er ikke dårligt. Det er ikke, fordi det er det bedste forhold, men det er heller ikke dårligt. Jeg er ikke bitter – jeg tager det ikke personligt. Det er bare et spil, fortæller Lucas til SE og HØR til finalefesten på 19. sæson af ”Paradise Hotel”.

Vivi og Lucas har spillet sammen siden første dag på hotellet i Mexico. I finalen måtte Lucas dog vige pladsen for Sarah Dohn.
Vivi og Lucas har spillet sammen siden første dag på hotellet i Mexico. I finalen måtte Lucas dog vige pladsen for Sarah Dohn.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Han forklarer desuden, at han og Vivi taler sammen, når de ses, men at han således fortsat er blokeret.

– Jeg har lovet Vivi ikke at sige, hvorfor hun har blokeret mig. Alle tror, at det er, fordi jeg har smidt kuglen på hende. Det er det ikke, slår Lucas fast.

– Det er en tredje part, der er grunden til, hun har blokeret mig. Så har jeg vist sagt nok om det.

Snydt på målstregen

For første gang nogensinde i realityhittets historie fik den meste værdige finalist mulighed for at bytte sin partner ud kort før troskabstesten.

Juryen mente således, at Vivi var den mest værdige – og hun skiftede da også lynhurtigt Lucas ud med hjerteveninden Sarah Dohn – og Lucas fik selvsagt ikke mulighed for at tage del i den store pengepræmie på intet mindre end 500.000 kroner.

Til gengæld klarede Sarah og Vivi troskabstesten til perfektion og kunne således tage fra Mexico med 250.000 kroner hver.

Sponsoreret indhold