Paradise Hotel17. maj 2016

Video med Caroline: Jeg hader Mathias

– Han er bare et svin. Han udnyttede mig, siger 18-årige Caroline Petersen, som fik titel, men på målstregen blev snydt for pengene.
Kæmpenar, svin og følelsesløs.
18-årige Caroline Petersen er svær at stoppe, når det gælder Mathias With Jensen. – Han udnyttede mig, fordi jeg var lidt forelsket. Han havde kun sex med mig, fordi han så vidste, jeg ville få følelser for ham. - Han er bare et svin. Og det var altså ikke hans p.., der vakte begejstring, siger Caroline, som flere gange i Paradise Hotel 2016 har vakt morskab ved at beskrive vinderens tissemand som meget lille.
– Jeg ved godt, det er et spil. - Jeg kan også tilgive alt, der skete i Mexico – hvad der sker i Mexico, bliver i Mexico – men ikke det her. Han har virkelig såret mig. - Det er det værste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg hader ham. – Jeg snakker ikke med Mathias.
- Han er det eneste menneske i verden, jeg hader på den måde, forklarer Caroline og gør det tydeligt, at det ikke kun handler om den kontante pengepræmie. – Penge forsvinder igen, men han sårede mig. Jeg er aldrig blevet svigtet så meget. Det er det værste, jeg nogensinde har oplevet. – Vi havde snakket sammen om, hvor vi skulle rejse hen, men da han havde smidt kuglen, fortalte Mathias mig, at han bare havde brugt mig. Det er for sygt. - Det siger man sgu da ikke.

Sponsoreret indhold