Paradise Hotel12. november 2015

Video: Dybt berørt Paradise-Rikke besøger landsby efter orkanen

-Jeg er virkelig ked af, at alle de søde mennesker skal leve under sådanne forhold, siger reality-værten. TV3 og Mastiff har foreløbig doneret 25.000 til genopbygningen.

Optagelserne til Paradise Hotel 2016 er i fuld gang, men samtidig er der også tid til at bekymre sig om nærområdet, som for bare få uger siden blev ramt af den værste orkan i nyere tid.

Produktionen er dybt afhængig af lokalområdet, fordi der skal mange mennesker til at lave Paradise Hotel, men samtidig har produktionen også et varmt forhold til de lokale.

Ikke mindst Rikke Gøransson, som ud over sit sædvanlige gode humør, også var dybt berørt, da hun sammen med SE og HØR besøgle landsbyen Chamela ikke langt fra optagelserne til den 12. sæson af reality-programmet.

null
https://imgix.seoghoer.dk/_k3q0956.jpg

Foto: Thomas Laursen

Blandt andet her har produktionsselskabet Mastiff og TV3 besluttet at donere foreløbig 25.000 kroner til genopbygningen efter orkanen "Patricia".

Beløbet bliver sandsynligvis højere, hvis de øvrige nordiske lande følger trop.

-Jeg er virkelig dybt berørt. Igennem de ti år, vi er kommet her, har vi fået et nært venskab.

Jeg er vildt ked af de forhold, som disse søde menensker skal leve under. De har ikke tag over hovedet, og børnene kan ikke komme i skole, fortalte Rikke Gøransson, som heller ikke kunne lade være med at fælde en tåre under besøget i landsbyen.

Se interviewet i videoen øverst.

På billederne herunder er TV-værten dybt berørt.

https://imgix.seoghoer.dk/_k3q0664.jpg

Foto: Thomas Laursen

https://imgix.seoghoer.dk/_k3q0748.jpg

Foto: Thomas Laursen

https://imgix.seoghoer.dk/_k3q0998.jpg

Foto: Thomas Laursen

Sponsoreret indhold