Paradise Hotel14. september 2011

Uffe Holm: Jeg melder mig til Paradise Hotel

Komikeren er desperat efter at fange Anne Gadegaards interesse
Uffe Holm har planer om at tilmelde sig Paradise Hotel for at vække Anne Gadegaards interesse for ham
Uffe Holm har planer om at tilmelde sig Paradise Hotel for at vække Anne Gadegaards interesse for ham
 Foto: All Over

Her på siden har vi tidligere berettet om Uffe Holms fascination af Anne Gadegaard. Fascinationen er bestemt ikke blevet mindre, og komikeren har derfor ikke opgivet håbet om at nedlægge den 20-årige MGP-stjerne.

Anne Gadegaard har ellers allerede afvist hans tilnærmelser én gang, men det har ikke stoppet stand-up komikeren. Tværtimod. Nu sætter han alle sejl ind på at overbevise hende om, at de to skal slå pjalterne sammen. Det gør han i en endnu en video på sin facebook-side.

Læs også: Uffe Holm: Jagter Anne Gadegaard

MGP-stjernens afslag gik blandt andet på, at det var synd for Uffe Holms kone, Tulle, men den side af sagen har komikeren allerede taget hånd om.

- Jeg har clearet det med Tulle. Det her er cool nok. Får jeg chancen for at score dig så er hun okay med det, jubler komikeren, som også er i gang med at tage hånd om en af Anne Gadegaards andre grunde til at takke nej til hans tilnærmelser.

Læs også: Uffe Holm: I kanen med fremmede damer

- Du snakker meget om, at du synes, jeg er for gammel til dig. Jeg er ikke kendt nok. Jeg vil gøre ALT, hvad der står i min magt for at blive kendt nok. Jeg vil stille op på ALLE røde løbere, jeg vil snakke med Her&Nu, SE og HØR, Billed Bladet, jeg vil melde mig til Paradise Hotel - bare du vil kunne lide mig, tigger Uffe Holm, som har endnu et es i ærmet:

Min kones tasker

- Jeg kan forstå, du er glad for tasker og godt kunne tænke dig den store Chanel-taske. Min kone har 5-6 stykker af dem. Du må sagtens få en af dem - og hun har dem i alle farver, lokker Uffe Holm og fortæller, at sådan nogle designertasker får man, når man er kæreste med ham.

Kun tiden vil vise om Uffe Holms anstrengelser vil bærer frugt.Sponsoreret indhold