Paradise Hotel14. marts 2018

Tine igen partnerløs: Føler sig alene på hotellet

Tine troede lige, at hun havde fået en partner på "Paradise Hotel". Men så blev Sean sendt hjem, og hun blev igen partnerløs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-03-14_kl._18.05.11.png
 Foto: TV3
Det blev bestemt ikke den parceremoni, som Tine havde håbet på her til aften. Tine, der siden hun ankom til "Paradise Hotel", har kæmpet for at finde sin plads på hotellet, havde endelig fået en partner. Men lige så hurtigt, at hun var blevet partner med Sean, blev han sendt hjem til Danmark. Og så var hun igen uden partner.
Det var ikke verdens fedeste oplevelse for den fynske blondine. - Jeg havde det ikke særligt fedt. Jeg var i forvejen meget alene på hotellet, fortæller Tine til SE og HØR. Følelsen af at være alene inde på hotellet, var bestemt ikke den fedeste for Tine. - Det er ikke særligt fedt at føle sig alene. Man bliver ramt megapsykisk dernede. Det var ret hårdt at være alene, fortæller hun. Siden hjemkomsten til Danmark har Tine ikke talt med Sean, der her til aften blev sendt hjem fra "Paradise Hotel". - Vi har overhovedet ikke snakket sammen. Vi snakkede heller ikke sammen nede på hotellet, så hvorfor skulle vi snakke sammen herhjemme, spørger hun.

Katrine følte sig taget i røven

Tine var ikke den eneste pige på "Paradise Hotel", der her til aften måtte forlade parceremonien uden en partner.

Også Katrine, der blev reddet på målstregen ved Seans udsmidning, står nu uden partner.

Hun var tæt på at blive smidt ud, da Isac dolkede hende i ryggen.

- Det var ikke fedt. Jeg blev meget overrasket. Jeg havde jo en klar og tydelig aftale med Isac og havde givet hånd og alt muligt. Jeg blev jo sindssygt gal og tænkte fuck dig din nar, nu havde vi aftalt at matche tøj og alt muligt. Det hele var planlagt. Jeg følte mig totalt taget i røven af dem begge to, fortæller Katrine til SE og HØR.

Se interview med Tine fra premieren på "Paradise Hotel" i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold