Paradise Hotel13. oktober 2016

Tillykke-kavalkade: I dag fylder reality-baben Pernille Nygaard 26 år

Pernille Nygaard sidder på skolebænken for at læse jura, men reality-pigen fra "Mig og min mor", "Divaer i junglen" og "Mig og mor" skal ikke snydes for en lille hyldest på sh.dk. Tjek videoer og billeder med flotte Pernille.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/280616pernille_42.jpg
 Foto: René Schütze

I dag fylder Pernille Nygaard 26 år, og fejrer foreløbig dagen på skolebænken, hvor baben er i fuld gang med sin jura-uddannelse.

Den flotte pige har om nogen været en del af reality-folket de sidste år, og så er fødselaren en flot pige, som også sagtens kan levere labre model-billeder.

Det har hun heldigvis gjort flere gange, så sh.dk i dag har mulighed for at lave en ren tillykke-kavalkade med Pernille Nygaard.

Pernille skal holde fødselsdag på lørdag, men regner da også med, at familien husker hende senere på dagen – og ikke mindst gaverne.

- Jeg skal fejre fødselsdagen på Smørgåsen med Niel, og så skal vi spise hjemme hos mor senere.

- Mon ikke hun har fundet på en masse sjove ting, griner Pernille Nygaard, som begyndte dagen med spraytan og var nødt til at tage i skole i joggingtøj.

Men hvad gør man ikke for at blive festklar.

I gallerier og videoer her i artiklen får du en lille tillykke-kavalkade til den lækre pige, som både har medvirket i ”Paradise Hotel”, ”Divaer i junglen” og ”Mig og min mor”.

Pernille Nygaard galleri Råbjerg Mile

Sponsoreret indhold