Paradise Hotel17. august 2022

Taler ud efter afsløring: Derfor løj Sejr og Louise om deres forhold

Der er i den grad amoriner i luften mellem de to paradisoer
Der er ingen tvivl om, at den står på vaskeægte "Paradise"-kærlighed.
Der er ingen tvivl om, at den står på vaskeægte "Paradise"-kærlighed.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Trofaste “Paradise”-seere har næppe kunne undgå at bemærke, at der i den grad er blevet byttet mundvand mellem Louise og Sejr i denne sæson af realityhittet.

Men dét er der blot blevet meget mere af hjemme i Danmark.

Efter hjemkomsten fra de luksuriøse omgivelser i Mexico har de to turtelduer ellers hårdnakket nægtet at være kærester – senest til SE og HØR i sidste uge, hvor Sejr fortalte, at han og Louise blot er venner.

I dag er meldingen fra de to dog ganske anderledes.

Over for SE og HØR afslører de nemlig, at det således ikke blot er et venskab, som både seere og Instagram-brugere har kunne spotte. Der er nemlig i den grad tale om en romance - som naturligvis startede under optagelserne til første sæson af “Paradise.

Sidenhen har sommerfuglene for alvor taget plads i parrets maver – men alligevel har de valgt at holde deres forhold skjult for offentligheden.

– Det vedkommer bare ikke alle, hvad vi render rundt og laver, forklarer Sejr til SE og HØR om årsagen til, at han og Louise gentagende gange har nægtet at være mere end blot venner.

Men de to har altså på nuværende tidspunkt kysset på hinanden i mere end et halvt år.

– Vi har set hinanden siden den 16. januar – den dag vi startede “Paradise”-optagelserne. Og så har vi set hinanden siden, forklarer Sejr videre.

Mens Sejr bor i København, og Louise bor i Odense, og der derfor er lidt mere planlægning forbundet med at se hinanden, så formår parret alligevel at ses næsten hver eneste weekend og pleje kærligheden.

Sponsoreret indhold