Paradise Hotel 7. oktober 2009

Susan K: Med i "Paradise Hotel"

Den blonde babe er klar til at indtage de luksuriøse omgivelser endnu en gang sammen med 4 andre tidligere deltagere

Ifølge SE og HØRs oplysninger er Susan K draget til Mexico, for endnu en gang at være med i intrigerne på "Paradise Hotel".

Susan K blev især kendt for at sætte fut under lagnerne på det luksuriøse hotel, og planlæggerne håber nok på, at det samme sker igen.

De 5 gamle skal sammen med det samme antal nye, ukendte deltagere udgøre det såkaldte "startcast" - det vil sige de 10 personligheder, som får lov at husere på hotellet fra begyndelsen.

Ifølge SE og HØRs kilder får brystbomben følgeskab af vinderen fra 2008, Nick Zitouni, den jyske charmetrold Rasmus fra samme årgang samt brunetterne Claudia og Maria fra sidste sæson.

- Uh, der går altid mange rygter før "Paradise Hotel", griner TV3-redaktør Steffen Bjergved og fortsætter: - Jeg har ingen kommentarer til det. Af princip kommenterer jeg ikke deltagerne før starten.

Deltagerne er allerede taget af sted og kan derfor ikke kontaktes på deres mobiltelefoner. Men Susan K kastede selv brænde på bålet i forhold til spekulationerne, da hun i Ekstra Bladet forleden udtalte sig noget kryptisk.

- Det er ikke aktuelt at lede efter en kæreste lige nu. Jeg skal deltage i et TV-program og flyver til udlandet søndag nat, lød det således.

Optagelserne til "Paradise Hotel 6" går i gang i disse dage og varer til midten af december. Udsendelserne lander på TV-skærmen tidligt i det nye år.

Sponsoreret indhold